Δάκρυσαν και οι πέτρες στο τελευταίο “αντίο” του Σαμαρά (photos)




(sport.gr)

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, συμπαίκτες, παράγοντες, αλλά και απλοί φίλαθλοι, με δάκρυα στα μάτια, έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο στον Νίκο Σαμαρά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Λήμνο…

Η διακομιδή της σορού του Νίκου Σαμαρά ξεκίνησε στις 12:30GR με το C130 από την 112 πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για την τελευταία κατοικία του την Λήμνο. Η σύζυγος του μεγάλου αθλητή, Έλενα, μαζί με την αδερφή της και έξι ακόμα άτομα από το στενό περιβάλλον του θανόντα συνόδεψαν τον Νικόλα στην τελευταία του κατοικία.
Το φέρετρο του “αετού” ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία, ως φόρο τιμής όπως εκείνος την τίμησε όλα τα χρόνια με την συμμετοχή του στις Εθνικές ομάδες.

Συντετριμμένη αποχαιρέτησε η σύντροφος του Νίκου Σαμαρά τον άντρα της και πατέρα του 5χρονου γιου τους, Στράτο, λέγοντας:
“Με αγαπούσες βαθιά και σε αγαπούσα κι εγώ. Αγγελέ μου, έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, θα σου μιλάω κάθε μέρα, θα σου μιλάω μέσα από τον Στράτο, θα σταθώ στα πόδια μου γι αυτό το παιδί…

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερε εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να σαι κοντά μου, να σαι κοντά στο παιδί μας.

Δέκα χρόνια μου έδινες μόνο χαρές και αγάπη, συγγνώμη για όταν σε στεναχώρησες, ο γιος σου θα τα μάθει όλα, αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια και οι πράξεις, πάντα μου έλεγες ότι μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Πάντα δική σου σ αυτή και την άλλη ζωή…”.

Από την πλευρα του, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε: “Το 2013 μας επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη, ο Θεός επέλεξε να τον πάρει μαζί του και να φτιάξει μια ομάδα του βόλεϊ. Είμαστε συντετριμμένοι, θα σε τιμούμε πάντα και δεν θα σε ξεχάσουμε”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.