Ένα τόνο ψάρια μοίρασε ο δήμαρχος της Γλυφάδας




(notia-press.gr)

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου πήραν τη πρώτη δόση των τροφίμων οι Γλυφαδιώτες που η κοροϊδία των κυβερνώντων οδήγησε τους Έλληνες στην ουρά για μια σακούλα τρόφιμα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, έπειτα από προσωπική του παρέμβαση στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, κατόρθωσε και έλαβε από τους ψαρέμπορους ένα τόνο ψάρια για να τα μοιράσει στους άπορους συμπολίτες του.

Γόπες, γαύροι και μαρίδα ήταν η ποικιλία, και οι σακκούλες  γέμιζαν δυό και τρεις τηγανιές, ίσα φυσικά για να στρωθεί το τραπέζι.

Ειδοποιημένοι από την Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, οι δικαιούχοι έρχονταν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και έπαιρναν τη σακκούλα γεμάτη ψάρια.

 

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο εκπρόσωπος της ιχθυόσκαλας εντυπωσιάστηκε από το λαϊκό παιδί που έριξε την υπερηφάνιά του και ζήτησε για τους συνδημότες του ότι βοήθεια μπορούσαν να του δώσουν.

 Το αποτέλεσμα ήταν, να δοθεί στον Δήμαρχο ένας τόνος διάφορα ψάρια για να τα δώσει στους πολίτες που έχουν ανάγκη. Με προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου στην μεταφορά, καθώς και στην διανομή στους άπορους Γλυφαδιώτες, όλα κύλησαν ομαλά. Με τη βοήθεια ορισμένων υπαλλήλων και εθελοντών, τα ψάρια διανεμήθηκαν όπως έπρεπε και τουλάχιστον για μια μέρα θα υπήρχε φαγητό σε κάποια τραπέζια που δυστυχώς λείπει ακόμη και το ψωμί.

Φυσικά κανείς από τους Βαρβιτσιώτη και Λυγνού καταδέχτηκαν να παραστούν στην λαϊκάντζα των φτωχομπατίρηδων Γλυφαδιωτών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.