«Αγώνας για το Μέλλον» – δελτίο τύπου




Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του «Αγώνα για το Μέλλον», χαιρετίζουμε και την εκ μέρους της Κ.Ε της «Αναγέννησης Ελληνικού-Αργυρούπολης» αποδοχή των καταληκτικών προτάσεων της ιδιαίτερα σημαντικής συνάντησης, στις 11-7-2011, των δύο επιτροπών διαλόγου των παρατάξεών μας, για την ενοποίηση των δυνάμεών μας, με τη δημιουργία ενός νέου, ενιαίου, ισχυρού, δημιουργικού και ανεξάρτητου δημοτικού κινήματος, που θα είναι ανοιχτό σε κάθε υγιή και δημιουργική ομάδα του δήμου που θα θέλει να ενταχθεί σε αυτό.

Ο αγώνας πλέον για την αναγέννηση του δήμου και της πόλης μας αποκτά μια νέα και πολλά υποσχόμενα δυναμική, που θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά προς όφελος των συμπολιτών μας και του ενιαίου δήμου μας.

Καλούμε και αναμένουμε και τις άλλες υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του δήμου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό εγχείρημα, δίχως όρους και προϋποθέσεις που δημιουργούν αδιέξοδα, προτάσσοντας μόνο το συμφέρον της πόλης, για να γίνουν έτσι συμμέτοχοι της κοινής πορείας για τη δημιουργία ενός λαμπρού μέλλοντος, του μόνου που αξίζει στον ιστορικό μας Δήμο.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού τον προσεχή Σεπτέμβρη για τα οργανωτικά μας ζητήματα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.