Στην Σταυρούλα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Πόρο




Στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός της γυναίκας που είχε βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε, επιβεβαίωσαν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η σορός της οποίας βρισκόταν στα αζήτητα στο νεκροτομείο Πειραιά επί έξι μήνες.

Στην ταυτοποίηση της σορού οδήγησε το δείγμα που ελήφθη από τον πατέρα της, ύστερα από αίτημα των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ανέλαβαν πριν από μερικές ημέρες την έρευνα για την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας.

H σορός εντοπίστηκε από επιβάτες μίας θαλαμηγού, στις 24 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου. Αμέσως ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Πόρου. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν προέκυπταν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ενώ η αιτία θανάτου ήταν απροσδιόριστη. Οι τοξικολογικές εξετάσεις, πάντως, έδειξαν ότι η γυναίκα είχε λάβει αγχολυτική φαρμακευτική ουσία, που χορηγείται με ιατρική συνταγή.



Σημειώνεται ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας έγινε με τέσσερις μήνες καθυστέρηση, γεγονός που δυσκόλεψε την διαδικασία ταυτοποίησης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου της, η 53χρονη έφυγε από το σπίτι τους στη Κυψέλη το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Πηγή: enikos.gr

Ο γρίφος του μυστηρίου είχε αρχίσει να λύνεται από μαρτυρίες ανθρώπων που φαίνεται να είδαν την Σταυρούλα σε παραλία στο Φάληρο την ημέρα που εξαφανίστηκε και κάποια ευρήματα πάνω στη σορό της γυναίκας που είχε εντοπιστεί στον Πόρο.

Στη σορό βρέθηκε ένα χρυσό ρολόι, ίδιο με αυτό που φορούσε η 53χρονη στο αριστερό της χέρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούσαν προς την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, φαίνεται πως η υπόθεση ανατρέπεται, με τα πιο πιθανά σενάρια για τον θάνατό της να είναι το ατύχημα ή η αυτοχειρία.

Πάντως, οι Αρχές εκτιμούν πως το σενάριο ατυχήματος είναι πιο πιθανό.

Καθοριστική είναι η μαρτυρία της ναυαγοσώστριας, που βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην παραλία του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, βρήκε ένα σακίδιο που φέρεται να ανήκει στην ίδια.

Είπε πως δεν θυμάται την ημερομηνία που εντόπισε το σακίδιο, αλλά σίγουρα αναφέρεται στο χρονικό διάστημα μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Είπε, πως πήγε στις 08:00 το πρωί να πιάσει δουλειά και ένας λουόμενος της είπε πως έχει βρεθεί ένα σακίδιο στην παραλία, το οποίο έβλεπε για ώρες στο σημείο χωρίς κάποιον να το αναζητά.

Πρόκειται για ένα κόκκινο σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν μια μαύρη φόρμα, ένα μπλουζάκι, φουλάρια, μπουκαλάκια με νερό, ένα κουτί με πουράκια, καθώς και αντικαταθλιπτικά χάπια. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, υπήρχε και ένα ζευγάρι καφέ παπούτσια. Όπως είπε, αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν βρήκε κάποιο στοιχείο, που να οδηγεί στον κάτοχο του σακιδίου, όπως πορτοφόλι ή κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, ένας υπάλληλος του πάρκινγκ, που ξεκίνησε τη βάρδιά του την ίδια ώρα, είπε ότι το σακίδιο βρισκόταν στο σημείο από το προηγούμενο βράδυ και κάτοχός του ήταν μια κυρία. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η γυναίκα μπήκε στο νερό και κολύμπησε σε μεγάλη απόσταση, χωρίς όμως στη συνέχεια να τη δει να βγαίνει από τη θάλασσα. Πηγή: ieidiseis.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.