Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Κάρτας Δημότη




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει τον πρώτο κύκλο επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, καθώς και τα προνόμια  που προσφέρονται στους κατόχους της:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6949 720056

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 10% επί των αναγραφόμενων τιμών που φαίνονται στο προφίλ της.

VSTORE

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ HARDWARE-SOFTWARE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9812415 / 6986 883528

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΤΛΑΝΤΟΣ 28

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 10% σε όλα τα προϊόντα εκτός από αυτά που είναι ήδη σε προσφορά ή έκπτωση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9880465

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΤΙΔΟΣ 16

ΠΡΟΣΦΟΡΑΚάτοχοι Κάρτας Δημότη: α) 15% ειδική έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου μας. Οι τιμές αφορούν εξετάσεις χωρίς παραπεμπτικό από κρατικό ασφαλιστικό φορέα β) Σε ανασφάλιστους κάτοχους δίδεται ειδική έκπτωση 15% επί του κρατικού τιμολογίου.

Άποροι καταγεγραμμένοι στην Κ.Υ. του Δήμου: α) Τρίπλεξ καρδιάς: έως 3 άτομα εβδομαδιαία (50% επί του κρατικού τιμολογίου) με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα υπερήχων β) Αιματολογικές εξετάσεις: 15% επί του κρατικού τιμολογίου.

ΚΑΠΗ: α) Παρέχεται δωρεάν αιμοληψία (ελάχιστος αριθμός ατόμων 3) στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ β) 15% ειδική έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου μας.

Οι τιμές αφορούν εξετάσεις χωρίς παραπεμπτικό από κρατικό ασφαλιστικό φορέα.

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6942 556002

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 10% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή (10μηνη) στα τμήματα τένις, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ακαδημιών ποδοσφαίρου.

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9892174

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΡΕΩΣ 41

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π. Φαλήρου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικού και Χειρουργού), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στo Ιατρικό Π. Φαλήρου (Δευτέρα – Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού).

Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Π. Φαλήρου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών. Σε περίπτωση ύπαρξης κρατικού ασφαλιστικού φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και ειδικά για Αξονικές τομογραφίες, Μαγνητικές τομογραφίες, Triplex και PET-CT τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ). Με τη χρήση παραπεμπτικού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αξονικές τομογραφίες, Μαγνητικές τομογραφίες, Triplex, συμμετοχή 15% επί της τιμής κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).

Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στo Ιατρικό Π. Φαλήρου. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2008.

Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας στo Ιατρικό Π. Φαλήρου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Σε περίπτωση που έχετε κάλυψη

ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας, μη απευθείας συνεργαζόμενης με τις κλινικές του Ιατρικού, είναι δυνατή η πίστωση του λογαριασμού σας, μέχρι 40 ημέρες, προκειμένου να μην εκταμιεύετε εσείς τα χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλίων. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.

Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες και γυναίκες (Basic)

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών των Δημοτών (Α΄βαθμού συγγενείας).

Όλες οι παροχές ισχύουν με την επίδειξη της ονομαστικής Κάρτας Δημότη.

ALPINO CUSINA ITALIANA

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΕΣΤΙΑΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9822248

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 4

ΠΡΟΣΦΟΡΑ20% έκπτωση στο εστιατόριο Alpino Cucina Italiana στο Παλαιό Φάληρο.

Η έκπτωση ισχύει κάθε Τρίτη.

VITELLO / ΨΑΡΑΔΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΕΣΤΙΑΣΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΡΕΒΒΕΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9403003 / 6977 958955

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 41 / ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 52

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  20% έκπτωση κάθε Τετάρτη  στα εστιατόρια:

«ΨΑΡΑΔΕΣ» https://psarades-restaurant.gr/, Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο

«VITELLO» https://vitello-restaurant.gr/, Ζησιμοπούλου 41, Παλαιό Φάληρο

Η έκπτωση αφορά τα γεύματα a la carte, ενώ για να πραγματοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει η κάρτα δημότη Παλαιού Φαλήρου να επιδεικνύεται με την άφιξη στο εστιατόριο.

ALADDIN KEBAP RESTAURANT

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΕΣΤΙΑΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9850328 – 210 9850330

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 104

ΠΡΟΣΦΟΡΑ10% έκπτωση από Δευτέρα έως Πέμπτη για γεύμα στο χώρο του εστιατορίου.

Η «Κάρτα Δημότη Παλαιού Φαλήρου» αφορά όλους τους Δημότες του Παλαιού Φαλήρου – όπως άλλωστε δηλώνει και η επωνυμία της, δηλαδή τους εγγεγραμμένους στα δημοτολόγια του Δήμου.

Εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος και περιττά δικαιολογητικά, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την σχετική αίτηση ΕΔΩ

Οι επιχειρήσεις, οι εταιρείες και τα καταστήματα του Δήμου μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να απευθύνουν το ενδιαφέρον τους στο: [email protected]

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος προτρέπει τους Δημότες να εκδώσουν την Κάρτα Δημότη προκειμένου να τύχουν των προνομίων και των διευκολύνσεων που αυτή προσφέρει, ενώ μέσω της διαρκούς επέκτασης της χρήσης της σε πλήθος δραστηριοτήτων, επιδιώκεται αφενός η εξυπηρέτηση των δημοτών και αφετέρου η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.