«Εμφατικά» Ολυμπιακός και ΑΕΚ, «ψήφος» σε ντέρμπι με G/G




Ολυμπιακός και ΑΕΚ κλείνουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικές με εκτός έδρας αναμετρήσεις (σε Σέρρες και Αγρίνιο, αντίστοιχα). Αναμένεται εύκολα πέρασμα και για τις δύο ομάδες, ενώ αξίζει να τονιστεί πως υπάρχει σπουδαίο ντέρμπι στην πορτογαλική λίγκα. Δράση επίσης σε Ιταλία και Ισπανία.

432. Παναιτωλικός – ΑΕΚ (17:00)

Ξεκινάμε με Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (κεκλεισμένων των θυρών). Η «Ένωση» είπε αντίο στην Ευρώπη, μετά την ήττα 3-1 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ και πλέον επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις εντός συνόρων. Είναι το φαβορί, μιας και «τρέχει» 6-1-0 στο πρωτάθλημα, ενώ θέλει να αφήσει και πάλι πίσω τον ΠΑΟΚ. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από 2 σερί νίκες, 3-0 την Κηφισιά και 3-2 την Καλλιθέα στο Κύπελλο. Αρχίζει να λύνεται επιθετικά, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει εμφανίσει 5 Over 2,5 στα 6 τελευταία. Κρατάμε ως επιλογή το 2 & Over 2,5 στο 1.91.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία Euroleague – Πλήρης πίνακας κατάταξης



460. Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός (18:00)

Συνεχίζουμε με την ίδια λίγκα, και τον Ολυμπιακό που παίζει εκτός με τον Πανσερραϊκό. Οι Πειραιώτες δεν έκαναν λάθος την Πέμπτη στην Ευρώπη, κέρδισαν 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα, τερμάτισαν 3οι στο Γιουρόπα και συνεχίζουν στο Κόνφερενς. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον κόουτς Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πανσερραϊκός έχει δείξει μαχητικό πρόσωπο έως τώρα, ωστόσο προέρχεται από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3). Με 13 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές, θα προσπαθήσει να φρενάρει τον ανώτερο Ολυμπιακό. Με ανεβασμένο ηθικό μετά το 2-0 εκτός επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Πάμε στα δεξιά, στα υπόψιν μας και τα γκολ, οπότε το 2.02 στο «2 & Over 2,5» είναι εξαιρετικό.

526. Αταλάντα – Σαλερνιτάνα (21:45)

Στην Ιταλία, η Αταλάντα προέρχεται από το 4-0 στην Πολωνία επί της Ράκοβ, με τον στόχο της πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ να έχει επιτευχθεί. Αρκετοί βασικοί πήραν ανάσες σ’ αυτό το ματς και τώρα επιστρέφουν με στόχο να δώσει βοήθειες για την 3η σερί νίκη. Είχε προηγηθεί το 3-2 επί της Μίλαν στο πρωτάθλημα. Η Σαλερνιτάνα μετράει 2 κολλητές αποτυχίες, βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας και το έργο της για παραμονή είναι δύσκολο. Καμία αξία στον άσο, κοιτάμε τα γκολ και το Over 3,5 (στο 2.50), ευελπιστώντας πως μπορεί να συνεισφέρει και η φιλοξενούμενη.

532. Χιρόνα – Αλαβές (22:00)

Συνεχίζουμε με Ισπανία και La Liga. Η εντυπωσιακή Χιρόνα έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελόνα (4-2), δείχνοντας πως είναι ικανή να παλέψει έως το φινάλε για τον τίτλο. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα φέτος (13-2-1), ενώ σκοράρει με εκπληκτική άνεση. Η Αλαβές γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς η ίδια δεν πατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Με 0-1-1 και χωρίς γκολ σ’ αυτό το διάστημα, ενώ έχει και 2 σημαντικές απουσίες στην άμυνα. «Μελανό» σημείο επίσης το 0-3-5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ο άσος είναι ξεκάθαρο το φαβορί, συνδυάζεται όμως με το Under 3,5 για καλύτερη απόδοση (2.35).

533. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο (22:15)

Κλείνουμε με το ντέρμπι της Πορτογαλίας, ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο. Αμφότερες διεκδικούν τον τίτλο, αμφότερες προέρχονται από επιτυχίες στην Ευρώπη. Η πρώτη κέρδισε 3-0 τη Στουρμ Γκρατς, τερμάτισε 2η στο γκρουπ της στο Γιουρόπα και συνεχίζει στον επόμενο γύρο. Η Πόρτο έκοψε 2η το νήμα στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε το εισιτήριο για τους «16». Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, το κίνητρο του να καθίσουν στην κορυφή στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής είναι μεγάλο. Και οι δύο διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες μεσοεπιθετικά, αμυντικά δίνουν δικαιώματα, οπότε η επιλογή του G/G (στο 1.80) κρίνεται αποδεκτή. Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.