Παλαιό Φάληρο: Τα τεράστια κύματα σκέπασαν τον ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλη Γκούμα (VIDEO)




Στο έλεος της κακοκαιρίας Bettina βρίσκεται η χώρα με δυνατές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις. Στην Αττική, οι ριπές των ανέμων στα ανοιχτά του παραλιακού μετώπου αγγίζουν τα 10 μποφόρ, με τη σφοδρότητα των φαινομένων να γίνεται όλο και εντονότερη, όπως κατέγραψε από το Φάληρο ο Βαγγέλης Γκούμας.

Ο δημοσιογράφος του Star βρέθηκε στα νότια προάστια για να αποτυπώσει το σκηνικό των ακραίων καιρικών φαινομένων. Νωρίτερα, οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν στα κινητά τους μήνυμα από το 112 σχετικά με την επικινδυνότητα των θυελλωδών ανέμων, με την επισήμανση να είναι προσεκτικοί αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Γκούμας, σε όλο το παραλιακό μέτωπο οι ριπές των ανέμων φθάνουν πλέον τα 9 ακόμη και τα 10 μποφόρ.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα κατά τη ζωντανή μετάδοση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star, «σκεπάστηκε» από ένα μεγάλο κύμα, ενδεικτικό της θαλασσοταραχής που επικρατεί στην περιοχή.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.