Σκληρή μάχη στη Νέα Σμύρνη: Κουτελάκης ή Νάνου;




Tην Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο λαός της Νέας Σμύρνης καλείται στις κάλπες για να αποφασίσει για Δήμαρχο. Γιώργος Κουτελάκης ή Δήμητρα Νάνου; Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες από τις δύο πλευρές για στήριξη από τις παρατάξεις που δεν κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο.

“Στον Β΄γύρο των εκλογών επιδιώκουμε να συμπορευτούμε με δυνάμεις που αγωνίζονται με γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, δημιουργικές, λαϊκές και δημοκρατικές” δήλωσε ο Γιώργος Κουτελάκης.

“Η καθαρή νίκη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου αντανακλά την απόφαση των πολιτών της Ν.Σμύρνης για ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης στη Διοίκηση του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και με την ψυχή τους και με την ψήφο τους, ξεπερνώντας για χάρη της προοπτικής της πόλης ακόμα και κομματικές προτιμήσεις τους.



Συγχαίρουμε όλους τους συνυποψήφιους μας για τον αγώνα που έδωσαν χωρίς τοξικότητα υπέρ των απόψεων τους.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο της προσέλευσης στις κάλπες. Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στον Β΄ γύρο των εκλογών για να έχει η τελική απόφαση τη μέγιστη δυνατή και ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση.

Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους και τις νέες της πόλης μας να συμμετέχουν στις κάλπες του Β ΄γύρου και να ενισχύσουν το Συνδυασμό μας που επιδιώκει να γίνει η πόλη μας νεανική, καινοτόμα και smart. Πόλη των νέων, που να απάντα στις ανησυχίες τους και να στηρίζει τα όνειρά τους.

Σημειώνουμε με ικανοποίηση ότι στην πόλη μας δεν υπάρχουν και δεν βρίσκουν έδαφος για να αναπτυχθούν φασιστικοί σχηματισμοί.

Στον Β΄γύρο των εκλογών επιδιώκουμε να συμπορευτούμε με δυνάμεις που αγωνίζονται με γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, δημιουργικές, λαϊκές και δημοκρατικές.

Είναι δέσμευση μας ότι οι ασκούμενες πολιτικές στο Δήμο θα εμπνέονται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης για τα λαϊκά στρώματα.”

Δήμητρα Νάνου: “Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Σμύρνη χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες κι όχι συνταγές του χτες. Χρειάζεται λύσεις κι όχι παράλυση”

Η δήλωση της Δήμητρας Νάνου για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύθηκαν στις χθεσινές εκλογές μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη και μια “φρέσκια” υποψηφιότητα για το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να γίνει πράξη την επόμενη Κυριακή η Δημοτική Αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας, ώστε τα επόμενα χρόνια η Νέα Σμύρνη να πάει μόνο Μπροστά.

Το σημερινό αποτέλεσμα αποδεικνύει πως η τοπική μας κοινωνία αναζητά μια άλλη Δημοτική Αρχή, με νέο ήθος και ύφος εξουσίας, με αξιόπιστο, ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα, για να δώσει αξία στην πόλη και τις ζωές μας και να υλοποιήσει πολιτική με αξίες.

Παρά τον πόλεμο λάσπης, τα ψέματα και τις συκοφαντίες σε βάρος της παράταξης μας αλλά κι εμένα προσωπικά, από την πρώτη ημέρα που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα μας μέχρι και σήμερα, καταφέραμε να αναδείξουμε την αξιόπιστη πολιτική μας πρόταση για ένα δήμο σύγχρονο και ψηφιακό, για ένα προάστιο πράσινο, φιλικό κι ανθρώπινο.

Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, μας γεμίζει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη νίκη κι ανατροπή στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Απέναντι μας έχουμε έναν αντίπαλο, που οι πολίτες της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν πως ότι είχε να δώσει στην πόλη μας, το έδωσε. Έναν αντίπαλο που του δόθηκε στο παρελθόν η ευκαιρία να διοικήσει την πόλη μας, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τη φυσιογνωμία του προαστίου. Ένα πρόσωπο με συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα κι απόψεις, που η κοινωνία αποδοκιμάζει έμπρακτα όπου κι όποτε στήνονται κάλπες.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Σμύρνη χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες κι όχι συνταγές του χτες. Χρειάζεται λύσεις κι όχι παράλυση .

Χρειάζεται συναινέσεις και συνεργασίες και μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα μπορεί να συνεργάζεται με την Κυβέρνηση και τη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, διεκδικώντας για το Δήμο μας αυτά που η πόλη μας δικαιούται.

Με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που μας δίνει το χθεσινό αποτέλεσμα, διεκδικούμε την επόμενη Κυριακή μια καθαρή νίκη και μια ισχυρή πλειοψηφία για να κάνουμε πράξη το σχέδιο μας, με έργο και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλο το Δήμο, σε κάθε γειτονιά . Διεκδικούμε μια νίκη, που θα ωφελήσει πρώτα και πάνω από όλα την πόλη και τους συμπολίτες μας.

Απευθύνω κάλεσμα ενότητας κι ευθύνης σε όλους τους ψηφοφόρους του Δήμου , σε αυτούς που σήμερα μας ψήφισαν αλλά και σε όσους δεν μας προτίμησαν και τους ζητώ να επιλέξουν την επόμενη Κυριακή τη δήμαρχο και την ομάδα που ΜΠΟΡΕΙ να πάει τη Νέα Σμύρνη, μόνο μπροστά.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.