Άγιος Δημήτριος: Έχουν πάρει φωτιά τα επιτελεία της Ανδρούτσου και του Μαμαλάκη




Μαρία Ανδρούτσου ξανά για δήμαρχος ή Στέλιος Μαμαλάκης; Τα εκλογικά επιτελεία των δύο υποψηφίων έχουν πάρει φωτιά! Ποιον από τους δύο θα στηρίξουν οι Παπατριανταφύλλου, Πρεκετές και Δήμου που δεν κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρο;

Μαρία Ανδρούτσου: “Απευθύνω ενωτικό κάλεσμα συμμετοχής και συσπείρωσης”

“Xθες είχαμε μία μεγάλη νίκη. Αυτό δείχνει πως αναγνωρίσατε το έργο μας, δικαιώσατε τις προσπάθειές μας και αποδεχθήκατε το κάλεσμά μας να συνεχίσουμε μαζί για την πρόοδο της πόλης. Η εμπιστοσύνη σας αποτυπώθηκε με τη νίκη του συνδυασμού μας με διαφορά 15 μονάδων. Στις 15 Οκτωβρίου σφραγίζουμε τη μεγάλη αυτή νίκη. Στις εκλογές αυτής της Κυριακής κερδίζει: Η γνώση και η εμπειρία. Η σταθερότητα και η σιγουριά. Η συνέπεια και η υπευθυνότητα. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια. Η φροντίδα για όλες και όλους. Νιώθω δικαιωμένη και πανέτοιμη για την ευθύνη της επόμενης μέρας.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας. Ταυτόχρονα θέλω να απευθύνω ενωτικό κάλεσμα συμμετοχής και συσπείρωσης και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί διαμορφώνοντας ένα νέο κλίμα συνεργασίας για την πόλη μας. Μαζί κερδίζουμε, μαζί συνεχίζουμε.”



Στέλιος Μαμαλάκης: “Θα επιδιώξω άμεσα να έρθω σε συνεννόηση με όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών που βρέθηκαν εκτός δεύτερου γύρου”

“Την Κυριακή άνοιξε για τον Άγιο Δημήτριο ένα μεγάλο παράθυρο ελπίδας. Μετά από πολύ καιρό μπήκε φως στον δήμο μας. Η μουχλιασμένη και ακίνητη δημοτική αρχή της κ. Ανδρούτσου που πίστευε ότι θα διοικεί αιώνια, νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω απ’ τα πόδια της. Οι δημότες του Αγίου Δημητρίου ανασαίνουν βαθιά και ετοιμάζονται, την ερχόμενη Κυριακή να ανοίξουν και την πόρτα.

Από την πόρτα αυτή, την τόσα χρόνια ερμητικά κλειστή, θα αποχωρήσουν οι κουρασμένοι και αποτυχημένοι, που καταδίκασαν την πόλη μας στην αφάνεια, στην υπανάπτυξη, στην ανυπαρξία και θα μπουν μέσα νέοι άνθρωποι, νέες αντιλήψεις, νέες ιδέες. Θα μπει το ίδιο το Μέλλον, γιατί βαρεθήκαμε τόσο καιρό να είμαστε στην δεύτερη κατηγορία. Αξίζουμε και θέλουμε την πρώτη κατηγορία. Χθες κάναμε το δύσκολο πρώτο βήμα, την άλλη Κυριακή, όλοι μαζί θα κάνουμε το οριστικό και αμετάκλητο.

Θα επιδιώξω άμεσα να έρθω σε συνεννόηση με όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών που βρέθηκαν εκτός δεύτερου γύρου. Στον αγώνα που ξεκινάμε από σήμερα δεν περισσεύει κανείς. Οι αποκλεισμοί άξιων προσώπων και δημιουργικών ιδεών που για τον Άγιο Δημήτριο ήταν ο κανόνας μέχρι σήμερα, τελειώνει . Τελειώνουν επίσης οι ιδεοληψίες, τα χώσιμο των προβλημάτων μας κάτω απ’ το χαλί, το κρύψιμο του κεφαλιού μας στην άμμο όταν όλοι γύρω μας τρέχουν ξέφρενα προς τα εμπρός.

Η κ.Ανδρούτσου ηγείται μιας παλιάς παράταξης με γερασμένες ιδέες και καθεστωτική νοοτροπία διοίκησης.

Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς ολους εσάς ,τους συμπολίτες μου για την δύναμη που μας δώσατε να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας.

Σας καλώ στον μεγάλο τελικό αγώνα που θα φέρει την αλλαγή, την άνοιξη, την ελπίδα στον Αγιο Δημήτριο. Σας το είχα πει από τη αρχή, έχετε επιλογή. Και το αποδείξατε. Σας ευχαριστώ ολόψυχα.”

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Έχουν πάρει φωτιά τα επιτελεία της Ανδρούτσου και του Μαμαλάκη

  • 11/10/2023 at 4:39 μμ
    Permalink

    Ποσο ακόμα κ. Ανδρούτσου θα κρατάτε την “καρέκλα”?
    Δεν πιαστηκατε? Σηκωθείτε επιτέλους να καθήσει και κανένας άλλος.
    Όσοι σας ψηφίζουν είναι γιατί τους κρατάτε στο χέρι…. ξέρετε εσείς!!! Πόσα απο τα καταστήματα του Δήμου σας έχουν άδεια λειτουργίας κ. Ανδρούτσου? Και πόσα λειτουργούν χωρίς άδεια??? Παράνομα??? Σας έχει φάει η νομιμότητα εκεί μέσα…
    Κ. Μαμαλάκη, αν είναι τόσο εγωιστές οι άλλοι δύο νεοδημοκρατες και δεν σας στηρίξουν, το αποτέλεσμα θα είναι να φάμε στη μάπα για αλλά 4 χρόνια τους ανίκανους, άχρηστους και αφανείς.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.