Antikristo.gr: Προσκύνημα στον ναό του κρέατος στην Αργυρούπολη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Antikristo.gr είναι ο ναός του κρέατος, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Αργυρούπολη (Γερουλάνου 70) και ήδη έχει αρχίσει το προσκύνημα των κρεατοφάγων, ειδικά των φαν του αντικριστού. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη παράδοση στον χώρο του κρέατος. Η οικογένεια Γαλάνη έχει δικό της κρεοπωλείο (Ο Γιώργος) στον Άγιο Δημήτριο. Τηλέφωνα για παραγγελίες: 210 9903190 & 195.

“Είμαι στο χώρο του κρέατος από το 1986, από το 1999 έχω κρεοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο, επίσης δίνω χοντρική σε ταβέρνες” μας λέει ο Γιώργος Γαλάνης. “Όταν ο γιος μου ήταν δόκιμος κάτω στην Κρήτη, έφαγα για πρώτη φορά αντικριστό και μου άρεσε καταπληκτικά. Αποφάσισα με τον γιο μου, όταν απολυθεί με το καλό να φτιάξουμε ένα μαγαζί που θα ανταποκρίνεται σε αυτό το είδος.”

Κρέατα 100% ελληνικά – Η παγκόσμια πατέντα με ελληνική σφραγίδα

“Γνωρίστηκα με ένα φίλο στην Κρήτη, τον Γρηγόρη, που κάνει αυτά τα μηχανήματα και είναι ο μοναδικός στον κόσμο, έχει κατοχυρώσει την πατέντα, ο οποίος με έμαθε πως να στήνουμε τα κρέατα και να τα φτιάχνουμε. Έχουμε ξεκινήσει την επιχείρηση εδώ και 15-20 μέρες. Ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο του κρέατος, ελληνικά και μόνο ελληνικά με σφραγίδες επάνω.”



Ο Γιώργος Γαλάνης με τα παιδιά του Δέσποινα και Χρήστο

Χωρίς φουγάρα και τσίκνα

“Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, εγώ η γυναίκα μου και τα παιδιά μας, οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ, είμαστε όλοι μία οικογένεια. Δεν βλέπετε φουγάρα γιατί όλα ανεβαίνουν επάνω, είναι κρυμμένα. Δύο μηχανήματα στατικού ηλεκτρισμού, δεν υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα, τα έχω φέρει από την Τουρκία. Απομονώνουν την κάπνα που βγαίνει και την υγροποιούν.

Φεύγουν πηγαίνουν σε μία φιλτρομονάδα με 36 φίλτρα ενεργού άνθρακα, μετά κατευθύνονται σε δύο inverter μηχανήματα και στη συνέχεια βγαίνουν έξω. Έτσι δεν μυρίζει ούτε μέσα στο μαγαζί αλλά ούτε έξω.” Τηλέφωνα για παραγγελίες: 210 9903190 & 195.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.