Νίκος Δένδιας για πυρκαγιές: Στην πρώτη γραμμή οι Ένοπλες Δυνάμεις




«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της έκτακτης αυτής κατάστασης» αναφέρει σε μήνυμα του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτηση του στο Twitter δημοσιεύει βίντεο με ελικόπτερο Chinook CH-47 της Αεροπορίας Στρατού το οποίο πραγματοποιεί ρίψεις νερού στα μέτωπα των πυρκαγιών:

“Η σκέψη μας αυτήν την ώρα βρίσκεται στους κατοίκους που δοκιμάζονται στις περιοχές οι οποίες πλήττονται από τις πυρκαγιές, όπως και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που τους συντρέχει με κάθε διαθέσιμο μέσο (πυροσβεστικά εναέρια μέσα, στρατιωτικά ασθενοφόρα για τη διακομιδή ασθενών, βυτιοφόρα, μηχανήματα διάνοιξης αντιπυρικών ζωνών κ.ά.). Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος @ChiefHNDGS, ενώ στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και στις περιοχές με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, έχει αυξηθεί η παρουσία περιπόλων των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της έκτακτης αυτής κατάστασης και στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας @GSCP_GR .”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.