Μάχη για τη ζωή της δίνει η Λιζέτα Νικολάου




Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου Πειραιά, νοσηλεύεται η γνωστή τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε την προηγούμενη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια διακομίστηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο έπειτα από πτώση της από τις σκάλες. Συγκεκριμένα, θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες πέφτοντας, χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα ατύχημα «πτώση από κλίμακα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, με τα οικεία της πρόσωπα να προσεύχονται για θετική εξέλιξη.



Ποια είναι η Λιζέτα Νικολάου
Γεννήθηκε το 1951 και ξεκίνησε την καριέρα της από την Θεσσαλονίκη. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Δήμητρα Γαλάνη. Επίσης, έχει συνεργαστεί και με τον Στράτο Διονυσίου.

Μερικά από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι: «Της γερακίνας γιος», «Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε», «Που να πω τα βάσανά μου», «Μαυρομάτα», «Απόψε να μην κοιμηθείς».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.