Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο με απαγωγή άνδρα και πυροβολισμούς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα




Δύο περίεργα συμβάντα πυροβολισμών και αρπαγής ατόμου στον Άγιο Δημήτριο, με διαφορά λίγων λεπτών, που φέρεται να συνδέονται μεταξύ τους, εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρώτο καταγράφτηκε στις 2:10 τα ξημερώματα, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί από αγνώστους έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου και το δεύτερο 20 λεπτά νωρίτερα, όταν μια γυναίκα από την ίδια περιοχή τηλεφώνησε στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου και ανέφερε ότι άγνωστοι άνδρες – πιθανότατα Ρομά- , μπούκαραν μέσα στο σπίτι τους και άρπαξαν το σύζυγό της.

Σύμφωνα με το newsit.gr, oι αστυνομικοί, συνδέουν τα γεγονότα γιατί την ώρα που η γυναίκα μετέβη στο τμήμα για να καταθέσει μήνυση για την αρπαγή του συζύγου της, έλαβε χώρα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές, ενώ για το συμβάν με τους πυροβολισμούς στο Τμήμα, το σήμα της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει τα εξής:

«Ειδικότερα την 02:10 ώρα της 18ης Αυγούστου, ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου, αντελήφθη ένα δίκυκλο – παπάκι– να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες. Κατά την προσπάθειά του να το ελέγξει φτάνοντας μπροστά στο τμήμα το δίκυκλο, μείωσε για λίγο ταχύτητα, ο τρίτος εκ των επιβατών πυροβόλησε στον αέρα και ανέπτυξε ξανά ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.



Άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δρασης για αναζητήσεις. Πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Στο σημείο του συμβάντος ανεβρέθηκαν τέσσερις καλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία φωτογραφήθηκαν από συνεργείο της Διευθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, περισυνελέγησαν κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.