“Αν έχεις τύχη διάβαινε” – Έπαιξε μόλις μια στήλη, αξίας 50 λεπτών και κέρδισε 3.410.551 ευρώ
Την τύχη με το μέρος του είχε ένας παίκτης του Τζόκερ, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος συμπληρώνοντας μια στήλη με 5+1 αριθμούς. Ο μεγάλος νικητής της Κυριακάτικης κλήρωσης, ο οποίος κέρδισε 3.410.551 ευρώ, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας και το δελτίο του κόστισε 50 λεπτά.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας

«Ο μεγάλος νικητής έκανε την απόλυτη πρόβλεψη. Έπαιξε μόλις μια στήλη, αξίας 50 λεπτών, συμπληρώνοντας αριθμούς της επιλογής του και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο. Είναι απίστευτο», αναφέρει ο Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 13.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Ο νικητής των 3.410.551 ευρώ ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Χαζηλαδά, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο λειτουργίας. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να συμβαίνει ένα τόσο μεγάλο και ευτυχές γεγονός σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δική μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε από το πρωί. Όλη η περιοχή συζητάει για αυτό το θέμα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους συμπολίτες μας. Μακάρι να του πάνε όλα όπως τα έχει ονειρευτεί και να έχει την υγεία του», συμπληρώνει ο κ. Χατζηλαδάς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.