Στις 3 Ιουνίου ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Νέας Σμύρνης




Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο από το 2015, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Νέας Σμύρνης για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το καλοκαίρι, υπό το φως της πρώτης πανσελήνου, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023!

Η Διοργάνωση θα αποτελέσει μια ακόμα μεγάλη αθλητική – συμμετοχική γιορτή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, με πλήθος μουσικών εκδηλώσεων, και άλλων νυχτερινών happening που θα μετατρέψουν το κέντρο της πόλης μας σε μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Με υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και ασφάλειας, με πολλές παροχές, καινοτομίες και ένα δώρο-έκπληξη για όλους τους δρομείς, προσδοκούμε το Nea Smyrni Night Run να γίνει ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές δράσεις κατά μήκος της διαδρομής και άλλες νυχτερινές εκδηλώσεις, με κορύφωση τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Αγώνα.

Στο αγώνα θα διεξαχθούν, σε μετρημένη διαδρομή, αγώνες 10 χλμ και 5χλμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, με εκκίνηση και τερματισμό την οδό ΟΜΗΡΟΥ. Η διαδρομή των αγώνων θα διατρέχει την Ελευθερίου Βενιζέλου από την Αχιλλέως μέχρι και την Εφέσου.



Η ώρα εκκίνησης και των δύο αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 21.00. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nsnightrun.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.