26χρονη πέθανε από περιτονίτιδα – Σφάδαζε από τους πόνους και την έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο (VIDEO)




Συγκινούν τα λόγια της μητέρας της 26χρονης Μαρίας που έφυγε από περιτονίτιδα. Όπως καταγγέλλει το παιδί της πήγε σε τρία νοσοκομεία και κανένα δεν την εξέτασε, με αποτέλεσμα να καταλήξει. 

Ήταν 25 Ιουνίου 2022, όταν η Μαρία ένιωσε οξύ πόνο στην κοιλιά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί την έδιωξαν, καθώς νόμιζαν ότι πρόκειται για περιστατικό Covid. Μέσα σε μία εβδομάδα, πήγαινε από νοσοκομεία σε νοσοκομείο, χωρίς κανένας να της κάνει εξετάσεις, μέχρι που κατέληξε.

«Μου έλεγε μαμά πονάω»

«Ήταν να πάει σε μια θεατρική παράσταση με τους φίλους της. Στη διαδρομή την έπιασε ένας οξύς πόνος χαμηλά και σχεδόν λιποθύμησε. Το αγόρι της την περίμενε, του το είπε και έφυγαν για το Ιπποκράτειο», είπε η μητέρα της 26χρονης μιλώντας στο STAR και υπογράμμισε ότι εκεί δεν της έκαναν υπέρηχο γιατί δεν είχαν το κατάλληλο μηχάνημα.



Από εκεί, σύμφωνα με τη μητέρα της, την έδιωξαν. Τη Δευτέρα ανέβασε υψηλό πυρετό και την πήγαν στο «Αγία Όλγα». Και από εκεί την «έδιωξαν», λέγοντας στους γονείς της ότι δεν έχει τίποτα.

Λίγες ημέρες μετά, την Πέμπτη, η Μαρία παραπονέθηκε ξανά για ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Δεν μπορούσε να ξαπλώσει και πονούσε πολύ. Όπως υποστήριξε η μητέρα της, την πήγαν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όμως για ώρες κανείς δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την πορεία της υγείας της.

Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έλεγε “Μαμά πονάω, δεν αντέχω”, της έλεγα “Μωρό μου σε προσέχουν” και μου απάντησε “Μαμά, δεν το βλέπω”.

«Δεν της έβαλαν μέχρι εκείνη την ώρα ούτε αντιβίωση, ούτε ορό. Ήταν στον διάδρομο καθισμένη… Ρώτησα τον γιατρό μήπως χρειάζεται να τη δει κάποιος χειρούργος και εκείνος απάντησε κοφτά “Χειρουργούς δεν έχουμε”», πρόσθεσε η κ. Χριστίνα.

Λίγες ώρες αργότερα οι γιατροί τηλεφώνησαν στους γονείς της Μαρίας και τους είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» για επέμβαση. Λίγες ώρες μετά τη μετέφεραν στο «Αττικόν» όπου η Μαρία κατέληξε.

«Να μην χαθούν άλλα παιδιά με αυτόν τον τρόπο»
Οι γονείς της Μαρίας σήμερα ζητούν να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου της. Κάνουν λόγο για αμέλειες από την πλευρά των γιατρών και αδυνατούν να πιστέψουν πώς ένας νέας άνθρωπος πεθαίνει από περιτονίτιδα εν έτει 2022.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.