Aνεξέλεγκτοι οι εργολάβοι του ΟΤΕ: Άδειασαν μπετονιέρα με υγρό τσιμέντο δίπλα σε σχολείο στη Βούλα!




To ilovevouliagmeni.gr ανέδειξε με δημοσίευμα από την πρώτη μέρα, τη διαμαρτυρία δημοτών για τη παράνομη ρίψη υγρού τσιμέντου σε ελεύθερο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Προόδου και Βουτηρά, με την οποία γειτνιάζει το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας:

Βούλα: Άδειασαν τα μπάζα έξω από το σχολείο και έφυγαν σαν …κύριοι

Μετά το δημοσίευμα, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αντέδρασε και κινητοποιήθηκε επιβάλλοντας κυρώσεις στον εργολάβο, όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή του:

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου διαπιστώθηκε πως εργολάβος που εκτελεί έργα στην πόλη μας για λογαριασμό του ΟΤΕ έκανε παράνομη ρίψη υγρού τσιμέντου σε οικόπεδο στην Βούλα. Η ενέργειες του Δήμου ήταν άμεσες καθώς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο, αλλά και από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου κυρώσεις ενώ η Δημοτική Αρχή διαμαρτυρήθηκε έντονα στη διοίκηση του ΟΤΕ για την απαράδεκτη ενέργεια.



Η Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ επικοινώνησε άμεσα με τη Δήμο και μέσω επιστολής διευκρίνισε πως πράγματι υπεργολάβος που εκτελεί έργο για λογαριασμό του προέβη στην πράξη.

Μετά από απαίτηση του Δήμου φρόντισε για την άμεση αποκατάσταση του χώρου η οποία ολοκληρώθηκε εντός 24 ωρών και δεσμεύτηκε να μην επανελήφθη στο μέλλον αντίστοιχο περιστατικό.

Σας διαβιβάζουμε την επιστολή του Ομίλου προς το Δήμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.