Με τα γκολ στη Γαλλία, προς τα δεξιά στην Τσάμπιονσιπ




Επικεντρωνόμαστε σήμερα σε δύο αναμετρήσεις, μία στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα & μία στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ.

152. Λυών – Τουλούζ (22:00)

Για τη Ligue 1, η 7η Λυών φιλοξενεί τη 12η Τουλούζ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πάντως, στην έδρα της, η Λυών έχει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς (4-0-1). Η «νεοφώτιστη» έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-0-1) και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση των γηπεδούχων. ➥ Πάντως, η Λυών διαθέτει ποιότητα και κάποια στιγμή θα «ξεσπάσει» γυρίζοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ποντάρισμα στα 4-6 G σε απόδοση 2.42.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μουντιαλ 2022



151. ΚΠΡ – Ρέντινγκ (22:00)

Στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ, κοντράρονται δύο από τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η 4η ΚΠΡ με την 3η Ρέντινγκ. Η γηπεδούχος προέρχεται από το τεράστιο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, ενώ η φιλοξενούμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ισχυρή Νόριτς. ➥ Αναμένεται ανταγωνιστικό παιχνίδι με τη Ρέντινγκ να είναι ικανή να σταθεί όρθια στο «Λόφτους Ρόουντ». Ποντάρισμα στο Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.96.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.