«Μέρα πόνου η σημερινή για την οικογένειά μου»




Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Νικόλα Μουστάκα που σκότωσαν τρεις αλλοδαποί το 2018 στον λόφο του Φιλοπάππου. Το έγκλημα που έγινε στις 15 Αυγούστου του 2018, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Συγγενής του αδικοχαμένου φοιτητή έκανε μία ανάρτηση στο Τwitter σήμερα το πρωί, αναφερόμενος στην τραγωδία που σημάδεψε την οικογένειά του. «Για την οικογένεια μου, η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πόνου, θλίψης και οργής. Νικόλας», έγραψε.
Για την οικογένεια μου η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πόνου, θλίψης και οργής.

Tο χρονικό



Όπως αναφέρει το protothema.gr, o 25χρονος Νικόλας Μουστάκας εργαζόταν στο εξωτερικό και επισκεπτόταν για λίγες ημέρες την οικογένειά του στην Αθήνα, αποφασίζοντας να επισκεφθεί με τη σύντροφό του τον λόφο του Φιλοπάππου. Εκεί, όμως, συνάντησε τους τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα ο 25χρονος να βρεθεί στο κενό, χάνοντας έτσι τη ζωή του.

Σημειώνεται πως το 2019 καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη δύο ενήλικες αλλοδαποί και έναν χρόνο αργότερα, το 2020, η αυλαία έπεσε στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, όπου καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ένας 18χρονος, πακιστανικής καταγωγής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.