5η Επίδειξη Μόδας AMEA στο Παλαιό Φάληρο
Μία τοποθεσία, που μόνο τυχαία δεν έχει επιλεγεί. Ένας χώρος, στον οποίο ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φρόντισε τόσο τιμητικά να δώσει το όνομα μίας γυναίκας που έγινε συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της βοήθειας προς όλους όσοι είχαν ανάγκη. Και ας έμελλε αυτό το πάθος της να της στερήσει τη ζωή. Τα ιδανικά που μεταλαμπαδεύονται από τη στάση ζωής της Σοφίας Μπεφόν αποτελούν τον πλέον ιδανικό «οδηγό» για όλους όσοι συμμετέχουν στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ που θα φιλοξενηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Η 5η Επίδειξη Μόδας AMEA που διοργανώνει το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, επιβεβαιώνει στο έπακρο το σύνθημα που βροντοφωνάζουν τα μέλη του Σωματείου: ότι δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι…


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑΜΕΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές θα είναι όλοι εκεί. Θα κάνουν το δικό τους «catwalk» στην πασαρέλα που θα στηθεί στο Κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Τα ρούχα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ είναι κατ’ αποκλειστικότητα από τον Οίκο Μόδας «Nikos-Takis».

Η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου – Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.