Στοχευμένες δράσεις απασχολησιμότητας από το Mediterranean College που εξασφαλίζουν την επαγγελματική σου αποκατάσταση!




Η επαγγελματική δικτύωση (networking) αποτελούν βασικό στόχο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων απασχολησιμότητας του Mediterranean College. Ως Κολλέγιο με επίκεντρο τον φοιτητή, πιστεύουμε ότι αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκείνους, στην προσπάθεια ένταξης & ανέλιξής τους στην αγορά εργασίας, να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς, να αναπτύξουν σχέσεις και να δικτυωθούν.

Το Employability Scheme® του Mediterranean College (MC) αποτελεί το 1ο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που προετοιμάζει τους φοιτητές να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. To MC– Employability Scheme® σχεδιάστηκε για να βοηθήσει εσένα, τον φοιτητή, να αναπτύξεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, να σου καλλιεργήσει την έννοια της δια βίου μάθησης και να σε δικτυώσει με εργοδότες και επαγγελματίες. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, το οργανωμένο πλάνο απασχολησιμότητας που διαθέτουμε επιτυγχάνει >90% επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων μας!

Το MCEmployability Scheme® αποτελείται από μοναδικές υπηρεσίες & δράσεις επαγγελματικής ανάπτυξης όπως:

  • Ετήσιο Job Fair με συμμετοχή δεκάδων εταιρειών.
  • Στελεχωμένο Career Office με εξελιγμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας.
  • Οργανωμένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης – μαθητείας.
  • Δωρεάν σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ομιλίες στελεχών, real projects & εκθέσεις φοιτητών, συμμετοχή σε συνέδρια & διαγωνισμούς.

Κορυφαίες αποκλειστικές διοργανώσεις για την επιμόρφωση & δικτύωση των φοιτητών μας, αποτελούν το  Education Festival  και το Student Excellence Conference



Σπουδάζοντας στο Mediterranean College, είσαι μέλος του μοναδικού Κολλεγίου στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένο πλάνο απασχολησιμότητας για τους φοιτητές του, σε συνεργασία με 500+ εταιρείες & οργανισμούς, με στόχο τη διασύνδεσή σου με την αγορά εργασίας.

Το Mediterranean College, αποτελείται από οκτώ Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 40+ αναγνωρισμένα Bachelor’s, Master’s & MBA, σε συνεργασία με το TOP26 University of Derby (Guardian 2020) και το University of Wolverhampton, στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Επιλέγοντας το Mediterranean College, εξασφαλίζεις:

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών & τους τρόπους χρηματοδότησης που προσφέρονται

Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια, Κολλέγια & ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.