Τροχαίο με τραυματισμούς στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Νικολάου (ρεύμα προς Αθήνα). Τραυματίστηκαν ελαφρά ένα κοριτσάκι 13 μηνών και μία γυναίκα. Το κοριτσάκι είναι εγγονή του τοπικού συμβούλου Βούλας, Στέλιου Κλήμη, ο οποίος έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το τροχαίο:

“Σχετικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Κυριακή 24/07 νωρίς το απόγευμα στη Λ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα στο ύψος του Αγίου Νικολάου της Γλυφάδας και στο οποίο εμπλέκονται : 1.Το αυτοκίνητο του γιού μου με συν επιβάτες τη νύφη μου, την εγγονή μου (13 μηνών) και ακόμα ένα φιλικό άτομο.

2. Ένα δεύτερο Ι. Χ., με δύο κοπέλες.

3. Ένα ημιφορτηγό, μόνο ο οδηγός.



Έχουμε τις εξής εξελίξεις :

Η εγγονή μου και τα υπόλοιπα παιδιά του δικού μας οχήματος είναι όλοι τους προς το παρόν καλά με ελαφριές κακώσεις στον αυχένα.

Η οδηγός του μεσαίου οχήματος με ελαφριές κακώσεις στον αυχένα, ενώ η συνοδηγός με σπασμένα πλευρά και ράμματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός του τρίτου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο, είναι και αυτός καλά στην υγεία του.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες και τους αιρετούς για το ενδιαφέρον και την ηθική συμπαράσταση μέσω μηνυμάτων, κλήσεων, ή σχολιασμών στα Μ. Κ. Δ.

Επίσης, ευχαριστώ τον συμπολίτη μας υπαστυνόμο Χρήστο Π. για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, τον Δήμαρχο Κο Grigoris Konstantellos και την αντιδήμαρχο Κα Δήμητρα Σουτόγλου που ενημέρωσαν την υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Γλυφάδας όπου και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία η λωρίδα που είχε αποκλειστεί λόγω ελαίων και τέλος, την Κα MariaChristina Karellou, που με τη δική μου συναίνεση ανάρτησε στο Forum των 3Β το συμβάν και το φωτογραφικό υλικό για να μπορέσουν οι οδηγοί να αποφύγουν το συγκεκριμένο σημείο.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.