Ξεφάντωσε η Γλυφάδα στους ρυθμούς των ONIRAMA – Την Τρίτη ο Δάντης




Καλοκαιρινό πάρτι με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες έκανε τη χθεσινή βραδιά αξέχαστη στη Γλυφάδα. Το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA με τις δεκάδες επιτυχίες παρέσυραν το κοινό σε ξέφρενους ρυθμούς, ανέβηκαν στις κερκίδες, τραγούδησαν, χόρεψαν, έκαναν το κατάμεστο θέατρο να σείεται επί δύο και πλέον ώρες ! «Είσαστε καταπληκτικοί και σας ευχαριστούμε για το κέφι που μας μεταδίδετε», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Η συναυλία αυτή, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, έγινε με την στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε θέατρο. «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη», ένα θεατρικό έργο που έχει χαρακτηριστεί και ως «η έκπληξη του φετινού καλοκαιριού», βασισμένο στην ‘’Ελένη’’ του Ευριπίδη σε έμμετρο λόγο, παρωδία και σάτιρα μαζί, μια άλλη εκδοχή. πιο σύγχρονη, πιο πειραγμένη… σαν άλλη ‘’Μήδεια’’ του Μποστ, παρωδία – κωμωδία της αρχαίας τραγωδίας απόλυτα συγχρονισμένη με την εποχή μας και ταυτόχρονα πιστή στο μύθο και στην εξέλιξη κατά το έργο του Ευριπίδη. Ένα έργο του Ι. Βασιλειάδη με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γιώτηπου ως Μενέλαος ψάχνει την ωραία Ελένη (Βάσω Γουλιελμάκη) μετά την καταστροφή της Τροίας και θαλασσοδαρμένος φτάνει στην Αίγυπτο, όπου με μηχανορραφίες της μάντισσας Θεονόης (Νταίζη Σεμπεκοπούλου) εξαπατούν τον βασιλιά Θεοκλύμενο (Σωτήρη Σκάντζικα) και δίνεται η λύση στο κουβάρι να κυλήσει.

Αύριο έρχεται ο Δάντης, για μια μεγάλη συναυλία, άλλη μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο χώρο του Φεστιβάλ, στη Γ΄ Μαρίνα. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8:30 μ.μ. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.glyfada.gr/festival



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.