«Όπου φύγει φύΓη»: Η ταινία του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου
Βράβευση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου στο 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

Με την ταινία μικρού μήκους «Όπου φύγει φύΓη», το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου έλαβε μέρος στο 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους και κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής. Η ταινία πραγματεύεται μια πρωτότυπη περιπλάνηση στον κόσμο.

Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων (όλων των τάξεων), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών. Υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, με τη στήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.