Ο παγκοσμίου φήμης πιανίστας Δημήτρης Σγούρος αγόρασε την πρώτη Lamborghini Aventador Ultimae, αξίας 400.000 ευρώ (VIDEO)




Η συγκεκριμένη που πουλήθηκε στην Ελλάδα είναι η πρώτη Ultimae που παραδόθηκε σε Έλληνα. Έχει ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και η τιμή της προ φόρων κυμαίνεται κοντά στα 400.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο το οποίο απέκτησε ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας πιανίστας του κλασικού ρεπερτορίου, Δημήτρης Σγούρος.

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως «μουσικό φαινόμενο», «ελληνικό μύθο», «γίγαντα του πιάνου» και μπορείς ο καθένας να το αντιληφθεί αναζητώντας το όνομά του στο διαδίκτυο. Η ζηλευτή καριέρα του, μεταφράζεται σε πάνω από 4 δεκαετίες στο εξωτερικό, περισσότερες από 4.500 παραστάσεις, συνεργασίες με τους μεγαλύτερους μαέστρους και ορχήστρες του κόσμου και φυσικά δισκογραφία και βιντεογραφία. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Έχει πάει σε ελληνικό σχολείο και Πανεπιστήμιο και έχει σπουδάσει αστροφυσική στην Οξφόρδη. Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Βασίλη Σαρημπαλίδη στο: newsauto.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.