Μιλούν οι άμυνες στο ΣΕΦ, νίκη και χαλάρωση για Βόλφσμπουργκ




Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την ευκαιρία να φτάσει στο 2-0 τη σειρά με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και να ορίζει μετά ο ίδιος την τύχη του για το Final-4. Αναμένεται για ακόμη μία φορά να δοθεί έμφαση στις άμυνες, οπότε και να μη δούμε υψηλό σκορ. Στην Μπουντεσλίγκα, η Βόλφσμπουργκ θέλει νίκη ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί να την βρει απέναντι στην άνετη Μάιντζ.

Όλες οι πληροφορίες για τα virtual sports

5245. Ολυμπιακός – Μονακό (19:00)

Πάμε στην Ευρωλίγκα και τη 2η μονομαχία του Ολυμπιακού με τη Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί στο 1ο ματς, κέρδισαν δίκαια 71-54, παίζοντας σπουδαία άμυνα. Το ζητούμενο είναι φυσικά το 2-0 και αρκεί να δείξουν και πάλι το σοβαρό τους πρόσωπο. «Λάβα» το ΣΕΦ, αμφίβολος ο σέντερ Χασάν. Η Μονακό επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, ενδεχομένως όμως να ζήσουν ανάλογες καταστάσεις και σήμερα. Τις καλές εμφανίσεις του Τζέιμς ψάχνουν οι Μονεγάσκοι.



➥ Δύσκολα θα ανοίξει και πάλι το παιχνίδι, περιμένουμε χαμηλό σκορ, το Under 154,5 στο 1.92 είναι μία λογική επιλογή.

141. Βόλφσμπουργκ – Μάιντζ (21:30)

Κλείνουμε με Α’ Γερμανίας. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από διασυρμό στο Ντόρτμουντ (6-1) και θα προσπαθήσει να βρει αντίδραση. Με μία νίκη στα 5 τελευταία ματς (1-0-4), έχει τουλάχιστον διαφορά 6 βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις. Η Μάιντζ έμεινε στο 0-0 με τη Στουτγκάρδη, δεν κέρδισε για 4η διαδοχική αγωνιστική (0-2-2). Δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, περιμένει απλά το φινάλε.

➥ Πολύ χαλαρή η φιλοξενούμενη, νίκη για να ηρεμήσει ψάχνει η γηπεδούχος, ο άσος του 2.50 μας… κάνει και με το παραπάνω.\

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.