O μυστηριώδης πληροφοριοδότης από τα νότια προάστια που οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας του 7χρονου




Ένας μυστηριώδης πληροφοριοδότης από μια σύλληψη στα νότια προάστια, το ψέμα της μητέρας ότι ο πρώην σύζυγος της επέστρεψε από την Πολωνία για να πάρει τον γιο του και η πληροφορία ότι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου αγοριού εδώ και χρόνια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στην πόλη Βάρτα της κεντρικής Πολωνίας, αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες για να εξιχνιαστεί από το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το ειδεχθές έγκλημα με θύμα ένα μικρό αγόρι στο κέντρο της Αθήνας.

Το protothema.gr, παρουσιάζει, τα όσα φέρεται να υποστήριξαν οι δύο συλληφθέντες στις απολογίες τους, ενώ αποκαλύπτει και λεπτομέρειες από τον τρόπο που εξιχνιάστηκε το έγκλημα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού, έγινε το φθινόπωρο. Τότε που ένας μυστηριώδης άνδρας που συνελήφθη στα νότια προάστια, έδωσε την πληροφορία ότι κάτι συνέβαινε με αυτό το ζευγάρι. Η πληροφορία, μπαίνει στο μικροσκόπιο των έμπειρων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών και σιγά – σιγά αρχίζει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι.
Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ψάξουν την οικογένεια. Και τότε μαθαίνουν ότι πράγματι υπήρχε κακοποίηση με θύμα το κοριτσάκι. Γιατί ο Πολωνός σύντροφος της μητέρας του, χρησιμοποιούσε σκληρες και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά οταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. Όπως ξυλο, ορθοστασία, ασιτία. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπεμεναν. Μέχρι που το 2018, δηλαδή έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού με μονωτική ταινία στο στόμα, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δασκαλοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία Ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Έμαθαν επίσης ότι ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, αναζήτησε και το αγόρι για το οποίο όμως η μητέρα είπε ότι βρίσκεται με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία. Και αυτό είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών. Όπως λένε ήταν μια δικαιολογία πολύ εύκολη, η οποία όμως έπρεπε να ψαχτεί σε βάθος. Και το έκαναν. Σε αυτό το κομμάτι ωστόσο, λένε οι πληροφορίες ότι είχαν μια πολύ μεγάλη δυσκολία να διαπιστώσουν αν το παιδί πράγματι βρισκόταν στην Πολωνία. Κατάφεραν παρόλα αυτά, να βρουν άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του πατέρα και να φωτίσουν την υπόθεση, γιατί ο βιολογικός πατέρας βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική της πόλης Βάρτα, κεντρικά της Πολωνίας, από το 2018 Και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του. «Είναι ένας άνθρωπος οποίος δεν φαίνεται να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Είναι στον δικό του κόσμο» λέει αξιωματικός που έχει γνώση της υπόθεσης στο protothema.gr με τις πληροφορίες να λένε ότι η μητέρα, ισχυρίστηκε ο πρώην σύζυγός της ενώ έφυγε το 2015 και τους εγκατέλειψε, το 2016 επέστρεψε στην Αθήνα και πήρε το παιδί. Κάτι το οποίο είναι ψευδές καθώς η έρευνα του Ανθρωποκτονιών έδειξε ότι το 2016, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ούτε ταξιδέψε στην Ελλάδα ούτε επέστρεψε στην πατρίδα του με το αγοράκι. Με αυτό λοιπόν το αδιαμφισβήτητο δεδομένο κι εφόσον γνώριζαν ότι η μητέρα τους είχε πει ψέματα και παράλληλα ήξεραν ότι εκείνη δεν είχε το παιδί και δεν είχε το παιδί ούτε ο πατέρας άρχισαν να ψάχνουν που είναι ο 7χρονος. Έτσι, όταν συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία τους προσήγαγαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο μέγαρο της ΓΑΔΑ όπου τελικά έσπασαν και ομολόγησαν το φρικαλέο αυτό έγκλημα.



Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι προσήχθησαν χωριστά καθώς το τελευταίο δεκαπενθήμερο φαίνεται το ζευγάρι να είχε τσακωθεί και να ζούσε χωριστά. Δείτε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.