Δώρισε ακίνητο στον δήμο στη μνήμη του γιού του που χάθηκε στην αεροπορική τραγωδία της Helios Airways
Με την απόφαση 461/2021, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγίου Δημητρίου έκανε αποδεκτή τη δωρεά ακινήτου επιφάνειας 560 τ.μ., επί της οδού Πλουτάρχου 57 για την ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Τη δωρεά έκανε ο κ. Βασίλειος Καράμπαμπας, στη μνήμη του γιού του, Κυριάκου Καράμπαμπα που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα της αεροπορικής εταιρείας “Ήλιος”, στις 14-8-2005.

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με την παρακάτω σχετική επιστολή της εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της προς τον κ. Καράμπαμπα για την ενέργειά του αυτή.

Προς
κ. Βασίλειο Καράμπαμπα

Αγαπητέ κ. Καράμπαμπα,Με την υπ’ αρ. 461/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία αποδοχής της δωρεάς του ακινήτου της οδού Πλουτάρχου 57 για την ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού, που κάνατε στη μνήμη του αδικοχαμένου υιού σας, Κυριάκου Καράμπαμπα.

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα, διερμηνεύοντας τα αισθήματα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των πολιτών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τη δωρεά σας αυτή, που έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση αναγκών για υποδομές, που έχει η πόλη μας στον ευαίσθητο τομέα της προσχολικής ηλικίας.

Η ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού με την ονομασία «Κυριάκος Καράμπαμπας» στον παραχωρημένο χώρο, αποτελεί πλέον μέλημα της διοίκησης του Δήμου, ώστε να ευοδωθεί η επιθυμία σας.

Επ’ ευκαιρία των εορτών, σας εύχομαι υγεία και δύναμη!
Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.