Οι “Opera Chaotique” στον Άγιο Δημήτριο




Μια αλλόκοτη και γοητευτική βραδιά θα απολαύσουμε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, μόλις τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”. Οι μοναδικοί “Opera Chaotique” έρχονται στην πόλη για μια ιδιαίτερη και πολύ διαφορετική συναυλία. Ξεκινώντας με μια βουτιά στον παράξενο και μυστηριώδη κόσμο του Tom Waits, θα φορέσουν τις μάσκες τους για τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη και θα παίξουν νέα τραγούδια, ορχηστρικά και μελοποιήσεις από το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ τους που μόλις κυκλοφόρησε, με κείμενα να ακούγονται πάνω σε ελληνικούς ρυθμούς και να κορυφώνονται σε ένα «Διονυσιακό Καμπαρέ».

Το συγκρότημα φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα των “Opera Chaotique” αποτελείται από τον πληκτροφόρο αοιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ και έχει εμφανιστεί σε 19 χώρες στα 9 χρόνια πορείας τους με sold out παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Φεστιβάλ Αθηνών, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα όπως τον Δ. Σαββόπουλο, τον Λ. Μαχαιρίτσα, τον Μ. Πασχαλίδη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο όπως τους Nouvelle Vague, The Tiger Lillies και Ojos de Brujo.

«Μιαν ηχορυθμική απόλαυση ιδιαίτερη με συνθετική ευστροφία και λιτότητα που τους ξεχωρίζει ως καλλιτέχνες», σχολιάζει το Αθηνόραμα το 4ο και πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ τους με τίτλο «Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη» που, μόλις, κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group.

«ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ» με τους “Opera Chaotique “στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 20:00.Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ενώ προς αποφυγήν συνωστισμού συνίσταται η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων εδώ https://app.dad.gr/login Η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης είναι υποχρεωτική



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.