20 επιπλέον αστυνομικοί στελεχώνουν το ΑΤ Αλίμου – Ενισχύεται η ασφάλεια της πόλης
Με επιπλέον 20 αστυνομικούς, ενισχύεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, οι οποίοι θα περιπολούν στις γειτονιές της πόλης, για την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έρχεται αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος εξέθεσε αναλυτικά τα προβλήματα που υπάρχουν με την αστυνόμευση. Δείτε το μήνυμα του υπουργού:

” Πρωταρχικός μου στόχος, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί η ασφάλεια όλων των πολιτών, ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολεί τις οικογένειες, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Προς τούτο, εργαζόμενοι πάντα με σχέδιο και συνέπεια, φροντίσαμε για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στον Δήμο Αλίμου τοποθετώντας 20 γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Με αυτή την ενέργεια διασφαλίζουμε ότι μία επιπλέον ομάδα αστυνομικών θα περιπολεί στις γειτονιές, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών καθ’ όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής.

Επιθυμία μας: Η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης της Ελληνικής Αστυνομίας με την κοινωνία.
Σκοπός μας: Πάντα πρόθυμα να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των πολιτών και να συνδράμουμε στην επίλυσή τους.
Σύνθημά μας: Ασφάλεια για όλους – Αστυνομία φιλική προς τον πολίτη, αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα.”Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.