Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο




Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, την 24-10-2021 και κατά τις ώρες 06.00΄ έως 18.00΄, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ως εξής:

 Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της οδού Γλαύκου έως το ύψος του Α/Κ Λ. Συγγρού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Ι. Φιξ, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σειρήνων έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εσπέρου.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Ι. Φιξ, από το ύψος της συμβολής της με την Π.Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Πλειάδων, από το ύψος της συμβολής της με την Εσπέρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Αιόλου, από το ύψος της συμβολής της με την Πλειάδων έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ορφέως.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Ζεφύρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ορφέως έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ποσειδώνος.
 Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μωραϊτίνη έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ποσειδώνος.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα πραγματοποιείται, ως εξής:

 Λ. Ποσειδώνος – δεξιά Ι. Φιξ – δεξιά Πλειάδων – αριστερά Αιόλου – αριστερά Ορφέως (κάτωθι γέφυρας) – δεξιά Π. Λ. Ποσειδώνος.
 Λ. Ποσειδώνος – συνέχεια κλάδος κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού – Λ. Συγγρού (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά Ζησιμοπούλου – αριστερά Ιάσονος – αριστερά Λ. Αμφιθέας – συνέχεια (κάτωθι γέφυρας) Λ. Κατσώνη – συνέχεια προς Επαμεινώνδα – Παλαιά παραλιακή Λεωφόρος ή δεξιά Αχιλλέως – αριστερά Ελ. Βενιζέλου – δεξιά Π.Λ. Ποσειδώνος.
 Λ. Ποσειδώνος – συνέχεια κλάδος κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού – Λ. Συγγρού
(ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά Αλικαρνασσού – αριστερά Ν. Πλαστήρα – αριστερά Λαμψάκου – συνέχεια (κάτωθι γέφυρας) Σπάρτης – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Λ. Κατσώνη – συνέχεια προς Επαμεινώνδα – δεξιά Π.Λ. Ποσειδώνος.



Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.