“Καλό ταξίδι Αλέξη – Νίκο – Ιωάννα” (VIDEO)
Συγκλονίζει το μήνυμα πάνω στις μπαριέρες των φίλων των τριών νέων που βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού.

Την ίδια στιγμή, η Τροχαία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, αναζητώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν από το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού προς Κερατσίνι. Το αυτοκίνητο αρχικά προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα. .


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας. Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο έχουν γίνει πολλά τροχαία δυστυχήματα, το μαρτυρούν άλλωστε και τα εκκλησάκια που υπάρχουν. Είναι μεγάλη η κλίση του δρόμου και αν κάποιος πηγαίνει με λίγο περισσότερη ταχύτητα και χάσει τον έλεγχο είναι δύσκολα να επαναφέρει το όχημα στη σωστή πορεία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.