Πέθανε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος




Tην δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του σπουδαίου δημοσιογράφου, Άρη Σκιαδόπουλου, έκανε γνωστή απόψε η δημοσιογράφος Μιμή Τουφεξή:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα πριν λίγο τον θάνατο του συναδέλφου Άρη Σκιαδόπουλου από κορονοιό.
Ο Άρης προσβλήθηκε στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μάλιστα πήγαινε αρκετά καλά και περίμενε να γυρίσει στο σπίτι
Σύμφωνα με την οικογένεια του ο εμβολιασμός του προσωπικού έχει καθυστερήσει ανεξήγητα, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα γινόταν πολύ νωρίτερα, δεδομένου ότι στα κέντρα αυτά νοσηλεύονται άτομα υψηλού κινδύνου .
Προς αναζήτηση εξηγήσεων και απόδοση ευθυνών …..
Αντίο αγαπημένε συνάδελφε θα μας λείψεις περισσότερο απ όσο θα μπορούσες να φανταστείς…”

Ο Άρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Ήταν δημοσιογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».

«Με μια πένα βιοπορίστηκα και οδοιπόρησα εν τω βίω, χωρίς ποτέ να θεωρήσω ότι ο δημοσιογράφος είναι τίποτα περισσότερο από ένας βιοπαλαιστής. Απλώς αποτελεί πάντα το εφαλτήριο, τον αγωγό, απ’ όπου αποκτά δημοσιότητα η αγωνία της κοινωνίας» είχε` γράψει.



Πήρε συνέντευξη από σπουδαίους καλλιτέχνες και διανοούμενους, έγραψε χιλιόμετρα λέξεων, πρωταγωνίστησε στο ρεπορτάζ και έγραψε τρία βιβλία. Κάποτε δεν δίστασε ακόμη και να μπαρκάρει σε γκαζάδικο για μια συνέντευξη που πήρε από τον εφοπλιστή Σήφη Κολοκοτρώνη. Δείτε περισσότερα στην συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιάννη Πανταζόπουλο στο lifo.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.