Ξεκινάει το μεγάλο έργο ανάπλασης της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου
Στο πλαίσιο του έργου “Διαπλάτυνση της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου”, την ερχόμενη εβδομάδα, 15- 20 Φεβρουαρίου 2021 θα αναπτυχθεί το απαραίτητο εργοτάξιο σε μέρος του οδοστρώματος στο τμήμα της λ. Αγίου Δημητρίου μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Α. Αργυριάδη.


Συγκεκριμένα και προκειμένου να χωροθετηθεί το εργοτάξιο, θα γίνει κατάληψη μέρους του οδοστρώματος στο τμήμα ανόδου προς λ. Βουλιαγμένης με παράλληλη κίνηση των εποχούμενων. Παράλληλα, θα κατασκευαστούν τα προβλεπόμενα δίκτυα υποδομής υποστήριξής του. Στη συνέχεια το εργοτάξιο θα μετακομίσει στο απέναντι ρεύμα του ίδιου τμήματος της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.


Καθ’ όλη τη διάρκεια του σημαντικού αυτού έργου, ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διερχομένων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των περίοικων, από τους οποίους ο Δήμος ζητάει τη συνεργασία και κατανόησή τους για την προσωρινή αναστάτωση.

Χωρίς όμως αυτή δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, που θα αλλάξει και θα εκσυγχρονίσει ριζικά την εικόνα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ξεκινάει το μεγάλο έργο ανάπλασης της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου

  • 09/03/2021 at 11:42 πμ
    Permalink

    Τέλεια, καιρός ήταν. Να μπουν και κανα-δυο πεζοφάναρα, όπως π.χ. εκεί κοντά στη στάση Σαρωνικός ή στα φυτώρια, και πιο κάτω από τη γέφυρα με την Αγίας Βαρβάρας στο ύψος της οδού Σάμου που είναι φαρδύς ο δρόμος και επικίνδυνος για τους πεζούς.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.