Δωρεάν rapid test για όλους την Τετάρτη στη Γλυφάδα
Εύκολα, γρήγορα, δωρεάν και με τον πλέον ασφαλή τρόπο θα διενεργηθούν rapid test στη Γλυφάδα για όλους όσοι το επιθυμούν, την προσεχή Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, Μεταξά στη συμβολή της με τη Λαμπράκη.

Συνδυάστε τη βόλτα σας στον υπέροχο Δρόμο των Ποιητών και, παράλληλα, δίνοντας μόνο τον ΑΜΚΑ σας υποβληθείτε στο τεστ αυτό που θα κάνει και εσάς να νιώσετε ήσυχοι και ασφαλείς και την πολιτεία να γνωρίζει το ιικό φορτίο, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με την πολύτιμη στήριξη του Αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, καθώς και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρου Δήμου, θέτει σε εφαρμογή αυτή την εξαιρετικά σημαντική δράση σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Παπανικολάου τονίζει: «Δωρεάν rapid test για όλους την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (10:00 – 15:00) στη Γλυφάδα. Στο εμπορικό μας κέντρο αυτή τη φορά, διασταύρωση Μεταξά και Λαμπράκη, με τα συνεργεία του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιούν rapid τεστ σε όποιον το επιθυμεί.Η μέτρηση του ιικού φορτίου και ο δειγματοληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Εφόσον η συμμετοχή είναι μεγάλη και δεν προλάβουν να κάνουν την εξέταση όλοι όσοι προσέλθουν, θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα η ίδια διαδικασία. Ευχαριστούμε πολύ τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ευχαριστώ τους αρμόδιους αντιδημάρχους Νίκο Βρυζίδη και Σπύρο Δήμου για το συντονισμό».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.