Τα “εργαλεία” του γυναικολόγου που έκοβε τις ζώνες στα αεροπλάνα (EΙΚΟΝΕΣ)




Φωτογραφίες από τα… «εργαλεία» της δουλειάς του γυναικολόγου από την Κρήτη φέρνει στη δημοσιότητα το astinomiko.gr.

Το κοφτερό μαχαίρι με την λάμα των έξι εκατοστών που κατηγορείται ότι το χρησιμοποιούσε ο νεαρός γιατρός, για να κόβει τις ζώνες ασφαλείας από τα αεροσκάφη γνωστής αεροπορικής εταιρίας. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αεροδρομίου αλλά και στους συναδέλφους του από το Ηράκλειο Κρήτης οι ισχυρισμοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι «δεν γνωρίζει το παραμικρό για την υπόθεση» παρά το γεγονός ότι σε έρευνα που έγινε βρέθηκε πάνω του εκτός από το μαχαίρι και τις δυο κομμένες αεροπορικές ζώνες, ένα κομμάτι γυαλί καλά κρυμμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από καιρό, ο νεαρός γιατρός που εργάζεται στο ΠΑΓΝΗ, φέρεται να πλήρωσε ένα πρόστιμο για κάποια υπέρβαρη αποσκευή και από τότε του έγινε έμμονη ιδέα να προκαλεί ζημιές στις θέσεις των αεροπλάνων. Πριν από λίγες μέρες ο υπεύθυνος ασφαλείας της αεροπορικής εταιρίας κατήγγειλε ότι «τους τελευταίους τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο 2021, έχει διαπιστωθεί κοπή ζωνών ασφαλείας καθισμάτων επιβατών αεροσκαφών».



Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα μελετώντας στοιχεία επιβατών και πτήσεων στις οποίες είχαν βρεθεί κομμένες ζώνες. Κατέληξαν στον νεαρό ο οποίος το περασμένο Σάββατο ήταν έτοιμος να ταξιδέψει από τη Γερμανία προς την Αθήνα. Τον περίμεναν στο σημείο αποβίβασης των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης και μετά από έρευνα που έγινε στο αεροπλάνο διαπιστώθηκε ότι είχαν κοπεί δύο ζώνες ασφαλείας σε θέσεις δίπλα ακριβώς από την θέση στην οποία καθόταν ο γυναικολόγος.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Ηρακλείου και έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν πέντε ζώνες ασφαλείας επιβατών αεροσκάφους, μία βαλλίστρα και δύο μαχαίρια. Συνολικά κατηγορήθηκε ότι είχε κόψει 12 ζώνες ασφαλείας από έξι πτήσεις προκαλώντας μικρή οικονομική ζημιά στην εταιρία αλλά βάζοντας σε κίνδυνο κάποιους επιβάτες που δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ζώνη για την ασφάλεια τους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.