Με αλάτι … υποδέχεται η Γλυφάδα τη «Μήδεια»




Πανέτοιμη η Γλυφάδα να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, υποδέχεται τη «Μήδεια» με αλάτι και με τα οχήματα του Δήμου στους δρόμους, έτοιμα να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή.

«Η «Μήδεια» έφτασε και στη Γλυφάδα μας – και μας βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα. Για να χαρούμε μικροί και μεγάλοι το χιόνι, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Τα οχήματα του Δήμου βρίσκονται ήδη στο δρόμο, για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. Ρίχνουμε αλάτι όπου κρίνεται απαραίτητο και μοιράζουμε αλάτι σε όσους απαιτείται.

Παράλληλα κρατάμε ανοιχτό όλο το 24ωρο το Διασχολικό Κέντρο, έναν μεγάλο και διαρκώς θερμαινόμενο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει όποιον έχει ανάγκη, με ασφάλεια σε σχέση με τον κορονοϊό. Η γραμμή 15464 του Δήμου μας είναι όπως πάντα σε λειτουργία σε 24ωρη βάση και όποιος θέλει μπορεί να καλεί για όποιο πρόβλημα προκύπτει από την κακοκαιρία. «Μήδεια» είναι και θα περάσει ! Προσοχή σε όλους και να τηρούμε πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.