Άλιμος: Λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πεζών – Φτιάχνουν διάβαση με φανάρια στην Αμφιθέας




Η χαρά μας είναι απερίγραπτη δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, επιτέλους ύστερα από τα τοοοόσα χρόνια προσπαθειών που έπεφταν στο κενό για να γίνει σε αυτο το σημείο της Λ. Ελευθερίας ισοπέδωση της νησίδας ώστε να γίνει διάβαση με φανάρια για να μπορούμε να περάσουμε απέναντι ειδικά οι μητέρες με τα καρότσια των παιδιων πηγαίνοντας τα μεγαλύτερα παιδιά τους στο σχολείο και για τους ηλικιωμένους με το καρότσι της λαϊκής για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, έγινε πραγματικότητα χάρη στον Δήμαρχο μαςAndreas Kondylis το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!

Συγχαρητήρια Δήμαρχε για άλλη μια φορά για την υπόσχεση που μας έδωσες και την εκπλήρωσες, όταν έπρεπε να πάω το μεγάλο μου γιο στο σχολείο αναγκαζόμουν να αφήσω το μικρότερο ενός και δύο ετών στο σπίτι μόνο του γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να τον μεταφέρω με το καρότσι.

Άξιζε η καθυστέρηση λοιπόν μπορεί τα παιδιά μας να μεγάλωσαν και να τελειώνουν το Πανεπιστήμιο έγινε όμως στην κατάλληλη στιγμή ότι άρχιζαν τα ποδαράκια μας να ανεβαίνουν με δυσκολία στη τόσο ψηλή νησίδα. Να είσαι γερός δυνατός και να συνεχίζεις να παλεύεις για το καλό του τόπου μας! (Πηγή: Evrykleia Psarrou ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.