Το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής για το Καλοκαίρι 2020
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρουσίασε το πρόγραμμα των Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής για το Καλοκαίρι 2020 – Αφορά πάνω από 45 δήμους σε όλη την Αττική και είναι προϋπολογισμού άνω του 1 εκατ. Ευρώ

Γ. Πατούλης: Συμβάλλουμε στην ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής και ταυτόχρονα στηρίζουμε τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στο χώρο του πολιτισμού»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το πρόγραμμα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική το καλοκαίρι 2020 με το συντονισμό και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάστηκε από τον Περιφερειάρχη, την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο αρμόδιο για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χ. Ρώμα και τον Αντιπεριφερειάρχη οικονομικών Ν. Πέππα, είναι προϋπολογισμού άνω του 1 εκατ. ευρώ, θα υλοποιηθεί σε περισσότερους από 45 δήμους της Αττικής ενώ εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν πάνω από 600 καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στο χώρο του Πολιτισμού. Το πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται  στηρίζει παράλληλα και το κίνημα support Art workers.Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οποίο ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, είναι  πλουραλιστικό και υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με τους προβλεπόμενους περιορισμούς λόγω πανδημίας, πάνω από 80.000 πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει έγκαιρα την προμήθεια δωρεάν δελτίων εισόδου.

Η κατάρτιση του προγράμματος έχει γίνει σε συνεργασία του Δήμους, οι οποίοι πραγματοποιούν εκδηλώσεις φέτος το καλοκαίρι καθώς και με σημαντικά Φεστιβάλ (Βράχων, Πέτρας, Αισχύλεια Ελευσίνας, Ελαιώνα, Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού κ.α.).

Επιπλέον μέσα από τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται αναδεικνύονται  χώροι  πολιτισμού και αναψυχής της Περιφέρειας, όπως το Αττικό Άλσος, το Πεδίον του Άρεως και το Πάρκο Τρίτση.

Εξέχουσα θέση στις εκδηλώσεις έχει η συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό το θέατρο του Αττικού άλσους ανοίγει τις πύλες του, παίρνοντας κάθε υγειονομική προφύλαξη, για οκτώ παραστάσεις του εμβληματικού αριστουργήματος του Αισχύλου «Πέρσες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Γ. Πατούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων»  το οποίο αν δεν είχε στηριχθεί από την Περιφέρεια κινδύνευε να αναβληθεί. Αντίστοιχα σημείωσε ότι με τη συνεργασία της Περιφέρειας πραγματοποιείται το φεστιβάλ Ελαιώνα το οποίο προάγει το αρχαίο ελληνικό ιδεώδες με ειδικό αφιέρωμα φέτος στο Σοφοκλή.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Νότιου Τομέα  Δ. Νάνου, Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος, καθώς και καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.  Μεταξύ αυτών ο συνθέτης Γ. Κατσαρός, ο τραγουδιστής  Γ. Ανδρεάτος, η ηθοποιός Χ. Αλεξανιάν, η τραγουδίστρια Λ. Αλκαίου, η τραγουδίστρια Ζ. Παπαδοπούλου και η ηθοποιός Κ. Σαμαρά

Ο Πολιτισμός μας ενώνει

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει τον πολιτισμό ως βασικό πυλώνα της πολιτικής της και συνιστώσα μιας υγιούς κοινωνίας και συμπλήρωσε:

«Ο πολιτισμός, όχι μόνο δεν διχάζει τους ανθρώπους αλλά, αντίθετα ρίχνει γέφυρες για να τους ενώσει. Βούληση της Περιφέρειας είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής, η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού, που δοκιμάζονται εξαιτίας της πανδημίας, καθώς και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών, υψηλής ποιότητας στους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε υψηλή προτεραιότητα στην προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσα από την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς για τον αποκλεισμό της πιθανότητας διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Η κατάρτιση του προγράμματος έγινε με γνώμονα την ανάγκη στήριξης του Πολιτισμού, των καλλιτεχνώνκαι των εργαζομένων στο χώρο, που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID 19 και με αυστηρή προϋπόθεση τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για τηδιασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Απαντώντας ο Γ. Πατούλης σε σχετική ερώτηση για τον τρόπο προβολής των πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκαθάρισε ότι καμία πολιτιστική εκδήλωση από όσες διοργανώνει ή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, δεν πρόκειται να διαφημιστεί με παράνομο τρόπο και μέσα. «Η θέση μου είναι απόλυτα συνεπής με τη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική μου διαδρομή πάνω στο ζήτημα της υπαίθριας διαφήμισης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο αρμόδιο για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χ. Ρώμα, την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πεππα οι οποίοι εργάστηκαν συστηματικά για να βγει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη κατά την τοποθέτηση της επισήμανε ότι αναμφίβολα το φετινό καλοκαίρι είναι δύσκολο και ιδιόμορφο για τον χώρο του Πολιτισμού. «Όλοι εμείς που εργαζόμαστε και υπηρετούμε τον χώρο του Πολιτισμού, είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο καινοφανείς παραμέτρους: Από τη μια τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, τα οποία κατέστησαν ιδιαίτερα δύσκολο τον προγραμματισμό αλλά και την εκτέλεση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και από την άλλη η καταφανής ανάγκη του χώρου του Πολιτισμού για στήριξη, καθώς οι καλλιτέχνες δημιουργοί και οι εργαζόμενοι στον χώρο αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα.

Το πρόγραμμά μας δομήθηκε πάνω σε τρείς άξονες:

Α. Τη στήριξή μας σε μεγάλα και αγαπημένα στο ευρύ κοινό Φεστιβάλ της Αττικής.

Β. Τη συνεργασία μας με τους Δήμους της Αττικής, συνδράμοντας τις προσπάθειές τους αλλά και δημιουργώντας νέους τοπικούς πολιτιστικούς θεσμούς, όπως η «Εβδομάδα Θεάτρου» στην Ελευσίνα.

Γ. Την ανάδειξη των χώρων Πολιτισμού της ίδιας της Περιφέρειας Αττικής, με αιχμή του δόρατος το υπαίθριο θέατρο στο Αττικό Άλσος όπου έχουμε την πολύ σημαντική συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο».

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χ. Ρώμα εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα και υπογράμμισε ότι «η επιλογή των εκδηλώσεων δεν έγινε με πολιτικά κριτήρια ή διάθεσης “να βολέψουμε φίλους και ημέτερους”, αλλά ήταν ποιοτικά καθώς και η ανάγκη στήριξης μικρών παραγωγών.

«Είναι ιδιαίτερα επίπονο και οδυνηρό να επικοινωνούν μαζί μου συνάδελφοι για να μου δηλώσουν ότι έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου που καταφέραμε μέσα από το πρόγραμμα που καταρτήσαμε να δοθεί μια μικρή ανάσα σε περισσότερες από 600 οικογένειες καλλιτεχνών και τεχνικών. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε πολιτιστικές υποδομές και θεσμούς διάρκειας. Στη παρούσα φάση θέσαμε προτεραιότητα στη στήριξη των ευπαθών καλλιτεχνικών κλάδων δημιουργώντας ένα ευπρόσωπο πρόγραμμα ψυχαγωγίας το οποίο η Περιφέρεια Αττικής παρέχει δωρεάν στους πολίτες. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό όταν μας έρχονται ευχαριστήρια μηνύματα από τους δημάρχους της Αττικής για τη συμβολή μας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως επίσης και όταν διαβάζουμε αναφορές στον τύπο ότι το τμήμα πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής μοιάζει περισσότερο δραστήριο από ποτέ».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πραγματοποίησαν σύντομο χαιρετισμό και οι καλλιτέχνες που ήταν παρόντες. Μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και την ομάδα του για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν και επισήμαναν ότι είναι σημαντικό τις δύσκολες αυτές ώρες να μπορούν οι καλλιτέχνες μέσα από τη δουλειά τους να επικοινωνήσουν με το κοινό και να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ «Η σπείρα του έρωτα», θεατρική παράσταση τους Ανδρομάχη Δαυλού και Άρη Γραικούση

19 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ «Καληνύχτα μητέρα», θεατρική παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

20 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση  από το Ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού»

                     – ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΠΥΡΓΟΣ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

21 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», θεατρική παράσταση με τον Τάσο Ιορδανίδη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, «Βάκχες» θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

                     – ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», θεατρική παράσταση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

25 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, Συναυλία με τη Γλυκερία, «Από τη Σμύρνη έρχομαι…τι σε μέλλει εσένανε»

26 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με την Ηρώ Σαΐα, Αφιέρωμα στη Μ. Μερκούρη, «Μια θάλασσα τραγούδια…»

                      – ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ», συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη, «Στων αγγέλων τα μπουζούκια»

30 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ –  ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, Γιάννης Μπέζος – Τάνια Τρύπη, «Πανσέληνος στους Βράχους»

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –  ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ –  ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη, «Μωβ Καληνύχτες… μόνο στα παραμύθια»

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

 • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, αυλή 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», θεατρική παράσταση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο   

                          -ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ, ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ, Μουσική συναυλία

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΥΜΒΟΥ, Συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Άννας Μπιθικώτση

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

                            – ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Ο Βασιλιάς Βάτραχος», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Θυμέλη»

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Μουσικό Λεύκωμα», μουσικοθεατρική παράσταση από το θέατρο «Θυμέλη»

 • ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, Συναυλία με τη Γλυκερία και τη Μελίνα Κανά
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Μαρία Πολυδούρη», θεατρική παράσταση με τη Φωτεινή Φιλοσόφου
 • ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το Αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Μουσική Συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσσιώτου, «Στην Υγειά του Ρεμπέτικου…», Αφιέρωμα στη Σ. Μπέλλου, στον Στ. Βαμβακάρη και στον Β. Τσιτσάνη

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά, «50 χρόνια η σούστα πήγαινε μπροστά… επειδή σ’ αγαπώ..»

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το Αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία του Γιώργου Κατσαρού, «Όταν το σαξόφωνο μαγεύει το φεγγάρι…»

 • ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», FILM FOOD FESTIVAL
 • ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άκη Κούρκουλο κ.α.

28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

                            ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

                              – ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη

 • ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, FILM FOOD FESTIVAL
 • ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Το σύμπαν του Αϊνστάϊν», θεατρική παράσταση με το Θανάση Θεολόγη κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ, Συναυλία με το Γιάννη Κότσιρα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και τη Σοφία Βόσσου. Φιλική συμμετοχή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

                            –  ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό «Μ’ ένα καράβι τραγούδια από τη Χίο…»

                           –   ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, FILM FOOD FESTIVAL

                           – ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, Θεατράκι Νέας Περάμου, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Ξεκούκη κ.α.

                           – ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –  ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», συναυλία με τη Λία Βίσση «4 συχνότητες»

                            – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, «ΑRT», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

                             – ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

                              – ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τους Πέτρο Ξεκούκη, Γιώργο Ματαράγκα, Ελένη Φιλίνη, Τόνυ Δημητρίου κ.α.

                             –  ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ «CINE ALIMOS», FILM FOOD FESTIVAL

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,  «Ο βασιλιάς πεθαίνει», θεατρική παράσταση από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί»

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Το Δάσος του Αισώπου», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Πρόβα»

 • ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Δημ΄’ητρη Λιγνάδη

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ, συναυλία με τον Γιώργο Κατσαρό

 • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία Διαμαντή Διονυσίου, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, χώρος Λιπάσματα,  συναυλία Χρήστου Θηβαίου, Παντελή Θαλασσινού και 6 ακόμη καλλιτεχνών
 • ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τους Γ. Ατζολετάκη, Κ. Τζέμο κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Το Δάσος του Αισώπου», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο ΠΡΟΒΑ
 • ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΠΑΛΑΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, Μουσική Συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

 • ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Το δάσος του Αισώπου», θεατρική παράσταση από το Θέατρο ΠΡΟΒΑ

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Συναυλία με τη Γλυκερία

                               –  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ», «Καληνύχτα μητέρα», θεατρική παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

 • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «De profundis – Εκ Βαθέων», μουσικοθεατρική παράσταση με τη Μαρία Αναματερού
 • ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΠΥΡΓΟ ΠΕΤΡΕΖΑ, Μουσική Συναυλία με την Κρινιώ Νικολάου

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ     – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», «Το καρέ του Έρωτα», θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

 • ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», Μουσικό Αφιέρωμα στον Πυθαγόρα
 • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, «Εγώ η Πόντια Σεβάς Χανούμ», θεατρική παράσταση της Πολίνας Γκιωνάκη
 • ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΧΩΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, Μουσική Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Θέατρο «Φοίνικας», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Άρη Σερβετάλη κ.α.

 • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία με τους Ελένη Ροδά,  Δημήτρη Κανέλλη,  Λάκη Χαλκιά και Λιζέτα Νικολάου
 • ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» θεατρική παράσταση με τους Σταύρο Νικολαϊδη, Σπύρο Σπαντίδα κ.α
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Θ. Αθερίδη κ.α.

7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», συναυλία Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική» με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

 • ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Βασίλη Κορακάκη
 • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συναυλία του Μανώλη Φάμελλου. Συμμετέχουν οι Στάθης Δρογώσης και Ανδριάνα Μπάμπαλη
 • ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα το σπίτι του ηθοποιού

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», Συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, «Το καρέ του Έρωτα» θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

 • ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μίκης Θεοδωράκης», «Νούρα, ένα πένθιμο Μπλουζ» μουσικοθεατρική παράσταση με τους Μ. Τουμασάτου, Ανδρ. Μπάμπαλη κ.α

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

                                – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», «Η σπείρα του έρωτα», θεατρική παράσταση με την Ανδρομάχη Δαυλού και τον Άρη Γραικούση

 • ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από τον Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη Γέφυρα»
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Δάφνες και Πικροδάφνες», θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου, «Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου»

                                 –  ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

                                 – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», συναυλία με τη Μιμή Ρουφογάλη και την Ευτυχία Μοσχάκη, «Μουσικό Ταξίδι στον έναστρο Ουρανό»

 • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Άρη Σερβετάλη, Ορφέα Αυγουστίδη κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, συναυλία Λίας Βίσση «4 Συχνότητες»
 • ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ, Μουσική Συναυλία Γιώργου Θεοφάνους

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τους Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

                                 – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού»

                                 – ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Θανάσης Βέγγος», «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

 • ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Μουσική παράσταση «Μουσικό Ταξίδι στον έναστρο Ουρανό», με τη σολίστ Μιμή Ρουφογάλη
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου, «Πήρα από τη νιότη χρώματα…» Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ -ΠΕΥΚΗΣ , ΑΛΣΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τη Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και την Πέννυ Μπαλτατζή

 • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής», «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», θεατρική παράσταση με τον Τάσο Ιορδανίδη
 • ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

 • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής», «Οι Μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α.
 • ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη γέφυρα»

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», «Καληνύχτα Μητέρα», θεατρική Παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    – ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

 • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,  συναυλία με τον Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική», με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

 • ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Οι μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α. 
 • ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ», Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη
 • ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τους Γιώτα Νέγκα, Κώστα Μακεδόνα, Στέλιο Διονυσίου και Μίλτο Πασχαλίδη
 • ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο
 • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «DE PROFUNDIS-ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ», μουσική παράσταση με τη Μαρία Αναματερού

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

                                  –  ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΟΖΑΝΗΣ

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», θεατρική παράσταση με τους Περικλή Λιανό, Μιχάλη Μαρκάτη και Ειρήνη Παπαδημάτου

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «Το σύμπαν του Αϊνστάϊν», θεατρική παράσταση με τους Θανάση Θεολόγη κ.α.

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη, «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.