Ο Φωστηρόπουλος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φαληριωτών




Φανερά ευχαριστημένοι οι Φαληριώτες με την δράση και την παρουσία του νέου Δημάρχου, Γιάννη Φωστηρόπουλου στα τεκταινόμενα του Δήμου ένα χρόνο μετά την εκλογή του.

Με τη μέτρηση μας να ξεπερνά τις 650 απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο που δημοσιεύσαμε λίγες μέρες πριν, οι Φαληριώτες επιβεβαίωσαν την προτίμηση τους για τη νέα διοίκηση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, εμφανίζονται με 41% να αξιολογούν πολύ θετικό το έργο του νέου Δημάρχου, ενώ ένα 28% να το θεωρεί θετικό. Συνολικά, δηλαδή, 69% των δημοτών που συμμετείχαν στο ερωτηματολόγιο, αξιολογούν με θετικό πρόσημο τον 1 χρόνο διοίκησης του Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Αρνητικά βλέπουν την παρουσία του 15% των ερωτηθέντων ενώ υπάρχει κι ένα 14% που εκτιμά ότι είναι νωρίς για να τον αξιολογήσει. Τέλος, ένα 3% εμφανίζεται πολύ δυσαρεστημένο απαντώντας ότι το έργο του νέου δημάρχου είναι πολύ αρνητικό.



Από τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, φαίνεται ότι μόνος αντίπαλος του νέου δημάρχου είναι τα προβλήματα του Δήμου. Σε νέα μας ανάρτηση θα παρουσιάσουμε την αξιολόγηση των αντιδημάρχων. (Πηγή: pfaliro.gr)

Δείτε τα γραφήματα:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.