Δήμος Αλίμου: “Πάρε την ανιψιά μας πίσω και θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις”




“Πάρε το κορίτσι μας πίσω και θα σταματήσουμε τη φασαρία” αυτή ήταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notia.gr, η πρόταση στελέχους του “Συνδικάτου ΟΤΑ”, για την ανιψιά του που εργαζόταν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Αλίμου. Τόσο μεγάλος ο πόνος για τους 16 εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους λήγουν στις 31 Αυγούστου και ο δήμαρχος αποφάσισε να μην τις ανανεώσει (31 από τις 43 συμβάσεις) και να κάνει εκ νέου διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για τις υπόλοιπες 12 θέσεις, με καθορισμό νέων ειδικοτήτων. Αλλά αν γινόταν η δουλειά με την ανιψιά, τους υπόλοιπους θα τους ξεχνούσαν.

Υποτίθεται ότι είχαν προσληφθεί για να προσφέρουν έργο στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και όταν τους προτάθηκε να βοηθήσουν στο φλέγον πρόβλημα του κορονωϊού και να ενημερώνουν μέσω δράσεων τους δημότες, αρνήθηκαν να το κάνουν λέγοντας ότι δεν είναι δική τους δουλειά. Δηλαδή άλλοι να κάθονται και να πληρώνονται και ο δήμος να ψάχνει να βρει και να μην βρίσκει προσωπικό για να βοηθήσει τον κόσμο. Mη τους χαλάσει ο δήμαρχος τις διακοπάρες!!!



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος Αλίμου: “Πάρε την ανιψιά μας πίσω και θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις”

  • 12/08/2020 at 9:58 μμ
    Permalink

    Και την πλήρωσαν κοπέλες μονογινιοι με παιδιά που δεν διμιουργησαν ποτέ πρόβλημα και πήγαν και μηραζαν φυλλάδια στην πλαζ όσο ήταν κλειστά νοι σταθμοί. Θα έρθει η ώρα που ο κύριος δήμαρχος Αλίμου θα λογοδοτησεθ για τις πράξεις του και τις κόντρες του με τους εργατοπατερες.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.