Γιώργος Μουρούτσος: Ο φύλακας – άγγελος ναυαγοσώστης, για ένα μικρό κοριτσάκι




Ο ναυαγοσώστης του Mojito Bay, Γιώργος Μαρούτσος, έσωσε ένα κοριτσάκι 4,5 χρονών από σίγουρο θάνατο! Έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε στην θάλασσα τρώγοντας μια ρόγα από σταφύλι που του είχε δώσει η μαμά του.

Του έκατσε στον λάρυγγα ενώ βρισκόντουσαν στην ελεύθερη παραλία Λουμπάρδα της Αγίας Μαρίνας δίπλα από το Mojito Bay. Το κοριτσάκι αφού έχασε τις αισθήσεις του ο ναυαγοσώστης έκανε ότι χρειάστηκε και του έβγαλε την ρόγα σε λιπόθυμη κατάσταση και το κοριτσάκι επανήλθε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Οι γιατροί είπαν ότι αν δεν υπήρχε αυτό το παλικάρι θα ήταν βέβαιος ο θανάτους του μικρού κοριτσιού . Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 40 λεπτά το οποίο μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου είναι καλά στην υγεία του και θα πάρει σήμερα εξιτήριο .

Το λέω όχι για το μαγαζί απλά για το άτομο αυτό που βοηθάει και σώζει ζωές και για το όσο χρήσιμοι είναι οι ναυαγοσώστες σε όλες τις παραλίες ακόμα και στις ελεύθερες όπου θα έπρεπε να υπάρχουν.



Πέρυσι, πάλι ο ίδιος, έσωσε πάλι παιδί από πνιγμό και το παιδάκι έμεινε 3 μέρες εντατική.

Γι αυτόν θα ήταν “μια μέρα στο γραφείο” και δεν θα το μαθαίναμε ποτέ αν δεν μου έστελνε μνμ αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρόν στο περιστατικό…

Εύγε παλικάρι!! (Πηγή: Dimitris MaltezosΤο Forum των 3Β)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.