Η 1η Drive in Γιορτή Αποφοίτησης Λυκείων έγινε στη Γλυφάδα
Η αποφοίτηση από το Λύκειο μένει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη, καθώς σφραγίζει μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής και αποτελεί το ορόσημο για μία νέα, ακόμη σημαντικότερη. Οι απόφοιτοι Λυκείων της Γλυφάδας γιόρτασαν φέτος με τρόπο ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό το πέρασμα από τα μαθητικά χρόνια στην ενηλικίωση.

Σε δυο βραδιές, Σάββατο και Κυριακή, διασκέδασαν με το δυναμικό νεανικό συγκρότημα Onirama και έζησαν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες.
«Οι εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου είναι αφιερωμένες στα παιδιά μας που ανοίγουν τα φτερά τους για να κατακτήσουν τον κόσμο», είπε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εξέφρασε τη λαχτάρα, μετά από χρόνια να βρίσκεται και εκείνος στη θέση των γονιών που τώρα καμαρώνουν την αποφοίτηση των παιδιών τους και να νιώσει τη μεγάλη αυτή συγκίνηση.

Παρόντες στις καταπληκτικές αυτές βραδιές ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικού Γιώργος Αγγελόπουλος και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Ελένη Καράχου-Σκούταρη, η Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μαρία Καράμπελα-Καραβουσάλη, η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Σοφία Μπελεκίου-Βλαχάκη, οι Διευθυντές των Λυκείων, καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων, μεταξύ των οποίων και η δημοτική σύμβουλος Ελεονώρα Μαρούλη.

Όλοι ευχήθηκαν στους αποφοίτους υγεία, τύχη και καλή σταδιοδρομία, να γίνουν συνειδητοί πολίτες και να επιλέγουν πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Στις ομιλίες τους τόνισαν ότι οι πανελλαδικές είναι μια μάχη που δεν κρίνει την έκβαση του πολέμου, έδωσαν συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και διαβεβαίωσαν τους μαθητές που δεν εισάγονται σε σχολές ότι οι ευκαιρίες στη ζωή τώρα αρχίζουν.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.