Καρέ-καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη (VIDEO)
Δύο ενέδρες θανάτου με διαφορά δέκα ημερών, είχαν στηθεί σε Χαϊδάρι και Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019, με αφορμή την διακίνηση ναρκωτικών. Στις 14 Ιουλίου 2019, ένας 25χρονος Τούρκος Κουρδικής Καταγωγής προσέλκυσε τον 33χρονο αντίπαλό του από την Αλβανία σε καφετέρια με δόλωμα μία γυναίκα. Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες.

Το L&O παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την δεύτερη δολοφονία, που συνέβη δέκα μέρες αργότερα.

Στις 24 Ιουλίου, αδερφικός φίλος του 33χρονου θύματος έστησε αντίστοιχο ραντεβού θανάτου στον 25χρονο Τούρκο σε καφετέρια ηθοποιού στο Περιστέρι. Όταν φεύγει το δόλωμα, εμφανίζεται στο παράθυρο πυροβολεί τρεις φορές τον 25χρονο, το όπλο του παθαίνει εμπλοκή.

Περνά στο εσωτερικό του καταστήματος και είναι τέτοιο το μένος του που χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι το θύμα με την λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε. Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από την δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξιχνίασαν και τα δύο εγκλήματα, με το δεύτερο να είναι αντεκδίκηση του πρώτου. Συνελήφθησαν δύο δράστες και αναζητούνται ακόμη δύο. (Πηγή: lawandorder.gr)Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.