Όμιλος Hellenic Healthcare Group: Διάθεση 100 κλινών για τον COVID -19
O όμιλος Hellenic Healthcare Group,ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος υγείας, με το Υγεία, το Μetropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ προ δεκαημέρου έθεσε στη διάθεση του ΕΟΠΥΥ συνολικά 100 κλίνες (50 του Υγεία και 50 του Μετροπόλιταν), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για νοσηλεία ασθενών με τον COVID-19.

Τα  νοσοκομεία του Ομίλου είναι δίπλα σας, με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και τεχνολογία αιχμής, για κάθε ώρα ανάγκης.24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

  • Με 16 ιδιόκτητα ασθενοφόρα έτοιμα ανά πάσα στιγμή για κάθε επείγουσα ανάγκη.
  • Με 6.259 συνεργαζόμενους γιατρούς και 4.138 εργαζόμενους: μια έμπειρη ιατρική και νοσηλευτική κοινότητα σε διαρκή ετοιμότητα.
  • Με τεχνολογία αιχμής και 9 πρωτοποριακά ρομποτικά συστήματα που περιλαμβάνουν: το πρώτο και μόνο Visualaze στην Ελλάδα, το πρώτο και μόνο ExcelsiusGPSTM, το Μako, το Da Vinci, το O-ARM, το νευροπλοηγό S8 και 8 MRI τελευταίας γενιάς.
  • Με τη μοναδική στην Ελλάδα μονάδα εγκεφαλικών που είναι πιστοποιημένη με «Certified ESO Stroke Unit» και διαθέτει το RAPID, ένα σύστημα που εγγυάται την επιβίωση των εγκεφαλικών κυττάρων, επεκτείνοντας το χρονικό περιθώριο της μηχανικής θρομβεκτομής έως και 24 ώρες.
  • Με 1.376 κλίνες, 133 παιδιατρικές κλίνες, 7 αίθουσες επεμβατικής καρδιολογίας και νευροακτινολογίας, 1 υβριδική αίθουσα χειρουργείου, 88 χειρουργικές αίθουσες και 14 αίθουσες τοκετού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.