Πρωταθλητής Ελλάδος ο “Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας” στο Νέων Ανδρών




1η Πανελλήνια Νίκη στο ΟΜΑΔΙΚΟ του Ξίφους Ασκήσεως Νέων Ανδρών!
1η Πανελλήνια Νίκη στο ΑΤΟΜΙΚΟ του Ξίφους Ασκήσεως Νέων Ανδρών!
1η Πανελλήνια Νίκη στο ΑΤΟΜΙΚΟ του Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων
Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ξίφους Ασκήσεως Νέων Ανδρών στο Ομαδικό κατέκτησε ο Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας με τους αθλητές του Κωνσταντίνο Σταματόπουλο, Παναγιώτη Μαλτεζάκη, Δημήτρη Σοφρά και Δημήτρη Φραγκιαδάκη, και την 1η θέση στο Ατομικό με τον αθλητή του Κωνσταντίνο Σταματόπουλο, κατά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών 2020, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020.

Εξαιρετικές ήταν οι επιτυχίες της Γλυφάδας τον Ιανουάριο 2020 με την κατάκτηση της και 1ης Πανελλήνιας θέσης στο Ατομικό του Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων με τον Κωνσταντίνο Σταματόπουλο, της 2η θέσης στο Ομαδικό των Εφήβων (Σταματόπουλος, Μαλτεζάκης, Σοφράς, Γεωργόπουλος) και της 3η θέσης στο Ατομικό Νεανίδων με την Αριάδνη Νάσκαρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.ΞΙ.Γ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του, για την επίμονη προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προπονήτριες μας Κωνσταντίνα και Άννα Θεοφίλου για την εξαιρετική δουλειά τους, της οποίας τα αποτελέσματα αποδεικνύονται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.