Hλιούπολη: Στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο 47χρονος που επιτέθηκε στην αδελφή του




Στο talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» συμμετείχε ο 47χρονος, ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο επιχείρησε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο στο σπίτι της στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο δράστης είχε πάρει μέρος στο talent show πριν από ένα χρόνο. Είχε εμφανιστεί ντυμένος στα μαύρα με έντονο μακιγιάζ για να κάνει μαγικά κόλπα, προκαλώντας αμηχανία στους κριτές με την εμφάνισή του. Μάλιστα δεν είχε περάσει στην επόμενη φάση.

Είχε επιτεθεί στην αδελφή του και το 2013

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος επιτίθεντο στην αδελφή του. Το είχε ξανακάνει το 2013, όταν της είχε καταφέρει πάνω από 15 μαχαιριές, με αποτέλεσμα εκείνη να νοσηλευτεί για ένα μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις οχτώ το πρωί, πήγε στην πολυκατοικία, όπου μένει η αδελφή του κι ένας θείος του.

Ακινητοποίησε τον θείο του που μένει στο ισόγειο, απειλώντας τον με ένα ψεύτικο όπλο και μετά κρατώντας αλυσοπρίονο πήγε στο διαμέρισμα της αδελφής του. Εκείνη ειδοποίησε τη αστυνομία που έφτασε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.