Πέθανε o γνωστός ασφαλιστής, Σταμάτης Συγγρός
Η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ανακοίνωσε με θλίψη την απώλεια του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου, Σταμάτη Συγγρού, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 5/1, σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Ο Σταμάτης Συγγρός ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση στον ασφαλιστικό χώρο το 1988 και για 20 χρόνια εργάστηκε σε 2 μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και Διευθυντής Καταστήματος.

Το 2008 ήταν μια χρονιά σταθμός στην καριέρα του καθώς ήταν εκ των συνιδρυτών εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην οποία κατείχε την θέση του President & Commercial Director.

Εκτός όμως από την πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα, ο Σταμάτης Συγγρός ασχολήθηκε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια με τα προβλήματα του ασφαλιστικού κλάδου και την εκπροσώπηση επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θέση που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος έως την τελευταία στιγμή.

Ο Σταμάτης Συγγρός παντρεύτηκε το 1997 και απέκτησε τρεις γιούς, τον Σταύρο τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη. Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του Σταμάτη Συγγρού θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, ενώ την ίδια ημέρα η σημαία στο κτίριο του Ε.Ε.Α. θα κυματίζει μεσίστια ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αποθανόντος..

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», εκπρόσωπος της οποίας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό.

Για την απώλεια του Σταμάτη Συγγρού ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «¨Έφυγε¨ από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ένας όμορφος οικογενειάρχης, ένας άψογος επαγγελματίας, ο Σταμάτης Συγγρός. Ο Σταμάτης προσέφερε χαρά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και ανήκε σε αυτή την σπάνια κατηγορία ανθρώπων που μόνο καλά λόγια ακούγονταν για αυτούς, ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε τη χαρά να ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και ήθελε από κάθε πόστο να στηρίζει το επάγγελμα που τόσο πολύ αγαπούσε. Η ασφαλιστική αγορά έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία και είναι πλέον φτωχότερη.

Εμείς, εγώ, χάσαμε έναν πολύτιμο φίλο και νιώθουμε ήδη έντονα την απουσία του. Θα μείνει πάντα ζωντανός στις καρδιές και την σκέψη μας καθώς άφησε ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα και μια βαριά παρακαταθήκη ανιδιοτελούς προσφοράς. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα μας βλέπει, θα είναι κοντά μας, θα μας πειράζει -όπως έκανε πάντα με το αστείρευτο χιούμορ του- και θα γελάει.

Καλό ταξίδι Σταμάτη μας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.