Διοίκηση Ασκληπιείου Βούλας: Δυσαναπλήρωτο κενό από την απώλεια του Ιωάννη Μίχου




Η Διοίκηση του Γ.Ν. “Ασκληπιείου” Βούλας, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου ιατρού και υπέροχου ανθρώπου Ιωάννη Μίχου.

Ο Ιωάννης Μίχος εργάστηκε στο “Ασκληπιείο” Βούλας συνεχόμενα από το 1989 μέχρι σήμερα, το 2004 έλαβε το βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή της Δ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής, ενώ το 2018 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Α΄ Χειρουργικού Τομέα.

Είχε την εκτίμηση και το σεβασμό συναδέλφων και ασθενών. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη προσφορά του και για την ανθρωπιά του. Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Ρούπας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ένας λαμπρός επιστήμονας ήταν ο 65χρονος Ιωάννης Μίχος, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή του σε διαμέρισμα που διέμενε κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Καλαμάτα.

Ο 65χρονος, που είχε καταγωγή από τη Μεσσηνία, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν στο διαμέρισμά του εισήλθαν αστυνομικοί μαζί με πυροσβέστες. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα ήταν ένα αιχμηρό αντικείμενο.
Να σημειωθεί πως η αναζήτηση ξεκίνησε, όταν ο ξάδελφος του ανησύχησε που δεν μπορούσε να τον βρει. Από πλευράς Αστυνομίας έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και θεωρούν πως επρόκειτο για αυτοκτονία.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Διοίκηση Ασκληπιείου Βούλας: Δυσαναπλήρωτο κενό από την απώλεια του Ιωάννη Μίχου

  • 02/01/2020 at 2:10 μμ
    Permalink

    ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΏΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΊΔΗΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.