Θρήνος για τη «νύφη της Λευκάδας»




Θλίψη επικρατεί στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής της 25χρονης δόκιμης αστυνομικού που σκοτώθηκε χθες το πρωί, την ώρα που πήγαινε στην υπηρεσία της στο αστυνομικό τμήμα των Πατησίων, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε συνομήλικός της έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο δικό της.

Η άτυχη Αφροδίτη είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι στη συμβολή των οδών Κύμης και Κασταμονής. Το αυτοκίνητό της εκτινάχθηκε πολλά μέτρα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το κορίτσι εγκλωβίστηκε μέσα σ’ αυτό και παρότι προσέτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Η Αφροδίτη ήταν κόρη απόστρατου αστυνομικού και είχε ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της. Τα τοπικά μέσα στη Λευκάδα την αποχαιρετούν με μια φωτογραφία της από τοπική εκδήλωση στο νησί, όπου το κορίτσι είχε χορέψει φορώντας την νυφική φορεσιά του νησιού.

Σιωπή και πόνος παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Λευκάδα μόλις έγινε γνωστή η είδηση του χαμού της 24χρονης Αφροδίτης Παντούλα σε τροχαίο στην Ν. Ιωνία. Η Αφροδίτη (αριστερά) κόρη του εν αποστρατεία αστυνομικού Γιώργου Παντούλα και της Ελένης Αθανίτη και η ίδια αστυνομικός, δεν πρόλαβε . Ο θάνατος της ήταν τραγικός μια και το αυτοκίνητό της έπιασε φωτιά και δεν μπόρεσε να σωθεί. Ένα κορίτσι χαρούμενο, με όνειρα για τη ζωή. Δύναμη στους τραγικούς γονείς .

Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δοκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων. Εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.